×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 20.07.2021 11:45:53

Noi episoade cu Victor și Valentino la Cartoon NetworkBucurești (MEDIA EXPRES) / 20 iul 2021 / Frații Victor și Valentino se întorc la Cartoon Network în episoadele de premieră din sezonul al doilea, precum și în episodul special „Prin cele nouă tărâmuri ale lui Mitclan”, începând de luni, 26 iulie 2021, a anunțat televiziunea pentru copii la 20 iulie.

Băieții se vor întâlni din nou cu prietena lor fantomă Cristina. Fata strălucește în întuneric și levitează! Băieții și prietena lor vor fi atât de prinși în jocurile lor încât vor uita de trenul pentru plecarea Cristinei către lumea interlopă. Dar fata de dincolo trebuie să se întoarcă la familia ei. Victor și Valentino decid să meargă cu ea prin cele opt dimensiuni ale lumii interlope pentru a ajunge la a noua dintre ele, unde o așteaptă rudele ei.

Episoadele de premieră care povestesc despre vacanțele fraților vitregi în micul oraș Monte Macabre vor arăta, de asemenea, o altă față a coiotului HueHue, care va fi ultima soluție pentru eroi. Aceștia vor elibera accidental personaje rău intenționate și numai coiotul HueHue îi poate ajuta. De asemenea, frații vor organiza o petrecere aniversară, dar își dau seama că nu sunt buni organizatori atunci când petrecerea merge complet greșit.

Cine sunt Victor și Valentino?
Victor și Valentino sunt frați vitregi care nu văd întotdeauna lucrurile cu aceiași ochi, dar într-o privință sunt amândoi de acord: că în orășelul Monte Macabro se petrece ceva ciudat. De la spirite străvechi puse pe șotii la monștri năzdrăvani, vara asta nu va fi doar super distractivă, ci și supranaturală!

Premiera noilor episoade din serialul Victor și Valentino are loc luni, 26 iulie, de la ora 15:55, la Cartoon Network și continuă de luni până vineri, până pe 5 august 2021.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff și Aventurile fraților urși. Cu distribuție în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie.

Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

Birourile Warner Media Romania sunt situate în strada Buzești nr. 76-80, etaj 5, sector 1, București
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL