×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 21.07.2021 12:41:43

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București a obținut o licență națională pentru Angelus TVBucurești (MEDIA EXPRES) / 21 iul 2021 / CNA a aprobat la 21 iulie o licență audiovizuală pentru televiziunea de inspirație religioasă romano-catolică Angelus TV, cu distribuție națională, realizată cu o investiție de 60.000 de euro de Arhiepiscopia Romano-Catolică de București pentru dotarea studiourilor și construită tehnic de Claudiu Paraschiv, fost director tehnic Pro TV pe vremea șefiei lui Adrian Sârbu.

Compania care deține licența este Angelus Works SRL din București, deținută de Denis Florent Media Group SRL – 33%, Ungureanu Francisc – 34%, Răcășan Anemarie Adriana – 33%, iar compania Denins Florent îi are ca acționari pe Cheyrouze Costina – 10% și Cheyrouze Denis Paul Marcel – 90%.

Televiziunea emite deja online la adresa www.angelustv.ro, pe YouTube, OTT (acronim pentru eng. „Over The Top”, care se referă la conținutul TV furnizat prin rețele de internet de mare viteză în contrast cu difuzarea prin cablu sau satelit), Facebook și prin Video On Demand.

Televiziunea va emite 24 de ore din 24 un program cu 81,11% producție proprie și 18,89% programe retransmise, cu 14,83% programe de informare, 10,12% programe educative și 7,19% programe culturale.

Sursele de finanțare declarate în cererea de licență sunt investițiile din partea SIGNIS România, Asociația Catolică pentru Comunicare Audiovizuală, colecte realizate în bisericile din Arhideceza Romano-Catolică de București și diaspora, investiții ale asociaților Angelus Works SRL.

Dotarea tehnică a noii televiziuni este realizată de Claudiu Paraschiv în calitate de Managing Partner la compania Audio Video Pro, înființată în 2018. Paraschiv a fost director tehnic Pro TV SA în perioada iulie 2002- iulie 2014 și alți cinci ani înainte Head of Technology la Central European Media Enterprises, compania care a deținut în trecut Pro TV.

Ședința CNA a fost condusă de Cristina Pocora iar licența a fost votată în unanimitate de către toți membrii consiliului prezenți în ședința publică la sediul instituței și online, cu excpția celor aflați în concediu – Mircea Toma, Monica Gubernat și Ionel Palăr.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL