Media Expres
×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 21.07.2021 18:18:40

Eurosport va difuza conținut exclusiv pe platformele digitale pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020 „Olympic Talks” - emisiunea online zilnică debutează pe 22 iulieBucurești (MEDIA EXPRES) / 21 iul 2021 / Odată cu Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Eurosport duce acoperirea celui mai așteptat eveniment sportiv la un nou nivel, în plus față de acoperirea TV de pe Eurosport 1, Eurosport 2 și canalele TV premium dedicate Jocurilor Olimpice, fanii sporturilor olimpice vor avea ocazia să afle orice noutate din Tokyo de pe platformele digitale Eurosport.

Campioni olimpici, analiști sportivi și diverse personalități vor analiza de joi, 22 iulie, în emisiunea „Olympic Talks”, evoluția sportivilor de la Tokyo. Printre invitați se numără campioanele olimpice Loredana Dinu și Monica Roșu, jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, analiștii Premier League Show Lucian Sănmărtean și Gabriel Cânu și Roxana Ciuhulescu.

Pe Eurosport.ro, echipa editorială va publica cele mai importante și relevante știri de la Tokyo, despre evoluția sportivilor români și internaționali.

Eurosport Player aduce toate transmisiile live de la Tokyo în același loc, iar românii vor putea vedea fiecare moment din fiecare probă, cu peste 3.500 de ore de live de la Jocurile Olimpice.

În fiecare zi, până pe 8 august, Ion Alexandru, gazda emisiunii, și invitații săi vor analiza cele mai importante momente de la Tokyo 2020. Emisiunea va fi difuzată în direct pe pagina de Facebook Eurosport https://www.facebook.com/EurosportRO la ora 9:30 și va complementa acțiunea în direct care poate fi urmărită pe platformele Eurosport pe parcursul competiției.

Campioanele olimpice Loredana Dinu și Monica Roșu, jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, analiștii Premier League Show Lucian Sănmărtean și Gabriel Cânu, Radu Abramescu, fosta campioană de volei Cristiana Pîrv se vor alătura emisiunii. Ion Alexandru va avea alături în emisiune și alte personalități precum Cristian Șimonca (Blogu’ lu’ Otravă), Cristina Bazavan, Roxana Ciuhulescu și Paul Olteanu.

Alături de transmisiunile Eurosport 1, Eurosport 2 și canalele pop-up dedicate Jocurilor Olimpice, Eurosport Player este locul în care fanii sportului vor putea urmări orice moment al oricărei probe de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Cu peste 3.500 de ore de sport în direct, fără întreruperi și fără reclame, toate momentele de neratat vor putea fi văzute pe Eurosport Player în direct și la cerere. Aplicația poate fi descărcată din Apple Store și Google Play.

Pe Eurosport.ro, echipa editorială va aduce cele mai noi, relevante și interesante știri și evenimente din Tokyo, despre Team Romania, dar și despre evoluția atleților internaționali.

Emisiunea „Olympic Talks”, eurosport.ro și aplicația Eurosport Player vor difuza în timp real cele mai importante știri și noutăți de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, prin intermediul formatelor video, analizelor și celor mai noi informații despre sportivi, precum și programul complet al Jocurilor Olimpice și clasamentul pe medalii.

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în toată lumea, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele, prin: portofoliul de aplicații GO; servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi discovery+, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand; conținutul digital al grupului Nine Media; un parteneriat ce dezvoltă conținut inspirat din realitate și despre istoria naturii cu BBC; și un acord strategic cu PGA TOUR pentru a deveni gazda internațională a golfului.

Portofoliul de branduri premium cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, ID, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel și viitoarea multi-platformă dezvoltată ca un joint-venture global alături de Chip și Joanna Gaines, Magnolia Network, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, destinația principală pentru competiții sportive premium, relevante la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Eurosport este destinația pentru sport nr. 1 din Europa și dezvoltă puterea sportului prin conținut localizat de la cele mai importante evenimente sportive din lume. Drept Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, Discovery aduce Eurosport către discovery+, serviciul de streaming direct către consumator, începând cu o selecție de țări, din 2021. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 246 de milioane de abonați, în 75 de țări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu.

Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 30 milioane de vizitatori unici pe lună. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaționale. Pentru mai multe informații, vizitați corporate.eurosport.com. 
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL