×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 22.07.2021 10:28:52

Orange deschide accesul la produsele financiare Orange Money din toate rețeleleBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 iul 2021 / Produsele financiare digitale Orange Money, disponibile până acum doar clienților Orange România, devin accesibile utilizatorilor din orice rețea de telefonie mobilă din România, a anunțat compania de comunicații la 22 iulie.

Aplicația mobilă permite deschiderea unui cont în doar câteva minute din care pot fi făcute transferuri în țară ori în străinătate sau plăți cu un card virtual. Până la 30 septembrie, noii clienți au și bonusuri de bun-venit de până la 150 lei.

Orange Money este o alternativă la serviciile bancare tradiționale, ce oferă o soluție digitală completă, ușor de accesat, ușor de gestionat, transparentă la nivel de costuri și cu un customer service la cele mai înalte standarde, se mai arată în comunicat.

Pentru a beneficia de produsele Orange Money, utilizatorii descarcă aplicația din Google Play sau Apple Store și urmează pașii pentru înrolarea 100% online. Clienții Orange Money pot deschide un cont curent digital în RON cu IBAN propriu, în câteva minute, de pe mobil, și pot solicita emiterea instantă a unui card de debit virtual pe care-l pot folosi imediat pentru plăți sau transferuri.

Cardul de credit Orange Money, cu beneficii flexibile pentru clienți, poate fi obținut digital, în aplicația Orange Money. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit, semnarea documentelor și emiterea cardului de credit virtual se fac simplu și rapid de pe smartphone.

Din aplicația Orange Money, utilizatorii pot face transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision, dar și transferuri internaționale în 16 valute, la un curs foarte avantajos și fără comision de transfer internațional.

Orange Money dă libertatea clienților de a face plăți atât cu un card virtual, cât și cu un card fizic, online sau în orice magazine, oriunde în lume. Cardul virtual poate fi folosit si pentru activarea plăților contactless cu ceasul sau cu telefonul, prin Orange Pay, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay.

Când au nevoie de ajutor cu privire la serviciile și produsele Orange Money, clienții pot face solicitări sau pot pune întrebări în chat-ul din meniul aplicației.

Orange Money nu percepe comisioane pentru deschiderea si administrarea contului, a cardului de debit Classic, pentru transferuri în țară sau străinătate, dar nici pentru plăți de facturi sau retrageri de numerar la ATM și oferă câștiguri în bani prin utilizarea aplicației.

Până pe 30 septembrie, noii clienți au bonusuri de bun-venit de până la 150 lei, pentru plățile cu cardul de debit, de credit sau pentru plățilele de facturi.

De asemenea, până pe 17 octombrie, utilizatorii care fac cel puțin o plată de minimum 10 lei, prin cardul de debit sau de credit, intră în tragerea la sorți pentru premiul zilnic de 1.000 euro, in total fiind 90 de astfel de premii în perioada campaniei.

“Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui produs digital este accesbilitatea, de aceea astăzi deschidem aplicația Orange Money către întreaga piață din România. Venim cu o soluție pentru servicii financiare digitale deja testată în rândul clienților Orange și construită în baza informațiilor primite de la ei. Scopul nostru este să oferim o experiență simplă, intuitivă, în folosul utilizatorilor, care să le aducă beneficii și să reducă din anxietatea pe care românii o au vizavi de produsele bancare”, a declarat Haris Hanif, CEO Orange Money.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL