×

Profil -- Data și ora publicării: 23.07.2021 14:09:57

TV TECH SHOWCASE @ NEM DUBROVNIK 2021



București (MEDIA EXPRES) / 23 iul 2021 / NEM Dubrovnik prezintă în premieră în istoria târgului un eveniment special orientat către tehnologie, care va reuni unele dintre cele mai importante companii de tehnologie care vor prezenta soluții inovatoare pentru industria TV.

Fiecare companie participantă va avea ocazia de a comunica direct inovațiile, avantajele competitive și știrile din industrie către publicul evenimentului, printr-o prezentare a companiei, urmată de o sesiune de discuții moderată de Anette Schaefer, consultant independent și fondator al Big Picture.

Synamedia Ltd. este un furnizor de tehnologie video cu sediul în Staines-upon-Thames , Marea Britanie, produsele sale acoperă distribuția și livrarea conținutului, procesarea video și securitatea video.

SeaChange International este o companie americană de software pentru distribuție video, inclusiv pentru procesare video, back-office, gestionarea activelor media, inserarea dinamică a reclamei (DAI), analize și interfață cu utilizatorul, pentru canale liniare, video la cerere (VOD) și televiziune cu schimbare de timp (TSTV), prin rețele gestionate sau neadministrate, pentru radiodifuzori, proprietarii de conținut și furnizorii de servicii.

Whip Media este o companie americană de tehnologie care oferă o platformă software pentru licențierea conținutului la nivel mondial. Compania furnizează informații și date de proprietate organizațiilor de divertisment pentru distribuirea și vânzarea conținutului TV și a filmelor.

Bitmovin este o companie de tehnologie înființată în Austria și extinsă la nivel global, care oferă servicii de transcodare digitală pentru video și audio în formate de streaming utilizând cloud computing și mediaplayere.

Târgul de media NEM Dubrovnik este organizat de compania croată MediaVision și este programat anul acesta exclusiv în aer liber, în perioada 6-9 septembrie, la Hotel Dubrovnik Palace 5* în Croația.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL