Media Expres
×


Profil -- Data și ora publicării: 23.07.2021 14:09:57

TV TECH SHOWCASE @ NEM DUBROVNIK 2021București (MEDIA EXPRES) / 23 iul 2021 / NEM Dubrovnik prezintă în premieră în istoria târgului un eveniment special orientat către tehnologie, care va reuni unele dintre cele mai importante companii de tehnologie care vor prezenta soluții inovatoare pentru industria TV.

Fiecare companie participantă va avea ocazia de a comunica direct inovațiile, avantajele competitive și știrile din industrie către publicul evenimentului, printr-o prezentare a companiei, urmată de o sesiune de discuții moderată de Anette Schaefer, consultant independent și fondator al Big Picture.

Synamedia Ltd. este un furnizor de tehnologie video cu sediul în Staines-upon-Thames , Marea Britanie, produsele sale acoperă distribuția și livrarea conținutului, procesarea video și securitatea video.

SeaChange International este o companie americană de software pentru distribuție video, inclusiv pentru procesare video, back-office, gestionarea activelor media, inserarea dinamică a reclamei (DAI), analize și interfață cu utilizatorul, pentru canale liniare, video la cerere (VOD) și televiziune cu schimbare de timp (TSTV), prin rețele gestionate sau neadministrate, pentru radiodifuzori, proprietarii de conținut și furnizorii de servicii.

Whip Media este o companie americană de tehnologie care oferă o platformă software pentru licențierea conținutului la nivel mondial. Compania furnizează informații și date de proprietate organizațiilor de divertisment pentru distribuirea și vânzarea conținutului TV și a filmelor.

Bitmovin este o companie de tehnologie înființată în Austria și extinsă la nivel global, care oferă servicii de transcodare digitală pentru video și audio în formate de streaming utilizând cloud computing și mediaplayere.

Târgul de media NEM Dubrovnik este organizat de compania croată MediaVision și este programat anul acesta exclusiv în aer liber, în perioada 6-9 septembrie, la Hotel Dubrovnik Palace 5* în Croația.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL