Media Expres
×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 05.08.2021 11:54:54

Vodafone și-a notificat clienții cu privire la înlocuirea Horizon GO cu Vodafone TV GoBucurești (MEDIA EXPRES) / 5 aug 2021 / După ce în primavara anului 2020 a anunțat foștii abonați UPC că Vodafone România devine furnizorul de servicii fixe, internet și TV în urma fuziunii cu UPC, compania de comunicații a notificat la 5 august, prin email, foștii abonați UPC că Horizon GO nu mai este disponibil și este înlocuit cu Vodafone TV.

Servicul Horizon Go permitea clienților, abonați la serviciile de televiziune și internet, să urmărească anumite canale TV pe dispozitive mobile și online, serviciile fiind acum preluate de Vodafone TV, se arată în mesajul către clienți.

Pentru vizionarea online a televiziunilor din pachetul Vodafone TV Go și a filmelor sau serialelor oferite prin acest serviciu, abonații trebuie să intre în conturile de client și să își asocieze acest serviciu cu propriile conturi.

Vodafone TV Go avea la 5 august o grilă formată din 65 de televiziuni retransmise - prin orice conexiune la internet - și disponibile pentru laptop, tabletă sau telefoanele mobile, la un cost de 3,9 euro pe lună, aplicația putând fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

În contrast cu difuzarea de televiziuni prin cablu, unde pachetul este format din peste 190 de canale și serviciul necesită instalarea unui receptor specializat la abonați, serviciul de distribuție de televiziune online este accesibil prin orice conexiune fixă sau mobilă la internet, prin intermediul unor aplicații software specializate sau direct prin browserele de web.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL