×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 18.08.2021 11:39:28

Laura Bretan va primi Discul de Aur pentru vânzările albumului "World I See" din partea MediaPro Music & Universal Music Romania



București (MEDIA EXPRES) / 18 aug 2021 / Între concertul IL VOLO (București, Arenele Romane, 8 iulie 2021) și JOSE CARRERAS (Oradea, Piața Unirii, 6 septembrie 2021), Laura Bretan primeste Discul de Aur pentru vânzările albumului "World I See", potrivit unui comunicat difuzat de Universal Music Romania.

Laura Bretan va primi Discul de Aur din partea MediaPro Music si Universal Music Romania pentru vânzările albumului ”World I See”. Evenimentul, care va avea loc în sala Cinema One, din cadrul Mall Coresi Brașov, pe 21 august 2021, începând cu ora 19.30, va fi unul exclusivist, unic și irepetabil, se mai arată în comunicat.

Tânăra artistă româno-americană va susține un recital inedit (voce - pian), împreună cu producătorul albumului, pianistul și compozitorul israelian Giora Linenberg, care a cântat câțiva ani cu Lara Fabian, alegând în ultima vreme să lucreze cu Laura.

După concert și decernarea premiului, Laura va participa în sala ULTRA VIP, la un meet & greet cu cei mai dedicați fani, cu care va sta de vorbă, va face fotografii și va acorda autografe personalizate pe coperta discului de vinil recent lansat.

Biletele se găsesc pe www.cinemaone.ro, pe aplicația Cinema One și la casele de bilete ale Cinema One din Brașov. Fiecare spectator va primi la prezentarea biletului la intrarea în sală un CD, un tricou sau un notes cu imaginea artistei, la alegere.

Două săptămâni mai târziu, Laura va fi protagonista unui alt episod important din cariera ei în continuă ascensiune, ea fiind aleasă ca special guest în concertul susținut de celebrul tenor JOSE CARRERAS la Oradea, în Piața Unirii, în ziua de 6 septembrie 2021.

Contribuția ei la eveniment va fi una esențială, incluzând minim trei piese în duet cu marele artist spaniol și mai multe solo. Acompaniază Orchestra Filarmonicii de Stat din Oradea, dirijată de David Gimenez.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL