×ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 26.08.2021 12:01:43

Distribuitorul online FilmBox+ deținut de SPI International a depășit un milion de abonați la nivel globalBucurești (MEDIA EXPRES) / 26 aug 2021 / SPI International a anunțat la 26 august că serviciul de streaming FilmBox+ lansat anul acesta a fost integrat de 10 operatori europeni majori și ajunge în prezent la peste un milion de abonați la nivel global.

Funcționând cu motto-ul „Home of Good Movies”, FilmBox+ combină experiențele de vizionare ofline și online, printr-o selecție bine organizată de conținut VOD și canale live și este disponibilă în 12 limbi din întreaga lume, inclusiv în România.

Serviciul a fost lansat în februarie 2021 și de atunci a fost integrat de 10 operatori europeni, făcând accesibil divertismentul de calitate pentru peste 1 milion de abonați la nivel global. SPI se angajează să realizeze integrarea completă a serviciului FilmBox+ cu platformele a peste 700 de parteneri operatori din întreaga lume.

Funcționând cu motto-ul „Home of Good Movies”, FilmBox+ oferă sute de ore de titluri premium la cerere riguros selectate și 10 canale TV care acoperă o gamă largă de conținut, inclusiv blockbustere de la Hollywood cu vedete de renume mondial și programe care se adresează mai multor tipuri de public sau gusturi, cum ar fi sporturile cu adrenalină, moda, jocurile și multe altele.

„Serviciul are în prezent un catalog de peste 5.000 de titluri, de la filme, la conținut și stil de viață, oferind aproximativ 8.000 de ore de programe deosebite. Lucrăm non-stop pentru a achiziționa conținut nou, premium care acoperă toate genurile, de la distribuitori mondiali importanți, inclusiv titluri locale pentru diferite teritorii pentru a le adăuga la serviciul nostru de streaming FilmBox+”, a declarat Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International.

FilmBox+ reunește digital și liniar o vastă colecție de conținut VOD și 10 televiziuni live oferite în 12 limbi și opțiuni de localizare, inclusiv engleză, poloneză, cehă, slovacă, română, maghiară, bulgară, sârbă, macedoneană, albaneză, croată și turcă, iar rusa și coreeana au fost introduse în curând.

În plus față de planurile de integrare, SPI își îmbunătățește permanent serviciul de streaming FilmBox+ pentru a oferi publicului său din întreaga lume o experiență de divertisment de top. Cele mai recente îmbunătățiri includ un rebranding complet care încorporează elemente de design elegante și caracteristici intuitive, cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe toate ecranele și dispozitivele disponibile.

„Ne-am angajat să oferim experiențe de divertisment excelente pe toate dispozitivele pentru publicul nostru la nivel global. FilmBox+ este conceput pentru a face exact acest lucru. Oferim integrare perfectă între diverse tipuri de ecrane, permițând utilizatorilor să se bucure de conținut oriunde s-ar afla, oricând doresc”, a comentat Behar. „FilmBox+ este alimentat de o tehnologie de ultimă oră care acordă prioritate utilității și ușurinței de folosire a utilizatorului. Noul facelift care utilizează elemente de design moderne este în conformitate cu angajamentul nostru de a face experiența utilizatorului cât mai ușoară, intuitivă și plăcută pe toate ecranele”, a adăugat Behar.

FilmBox+ oferă o soluție de conținut centralizat care răspunde diverselor obiceiuri de vizionare, combinând experiența de vizionare din fotoliu și online cu ușurința și flexibilitatea opțiunii la cerere. Publicul poate accesa serviciul de pe www.filmbox.com prin web, poate descărca aplicația mobilă care este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android sau poate transmite conținutul preferat prin aplicația Smart TV disponibilă pentru Apple TV, Android TV și Samsung și LG Smart TV, recent adăugate.

SPI International este o companie globală media care operează 42 de televiziuni pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 90 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a televiziunilor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale.

SPI International a fost înființată în urmă cu 25 de ani ca distribuitor de filme în Polonia extinszându-se ulterior la nivel internațional, prin alianțe cu furnizorii mari de servicii de televiziune, pentru care asigură conținut atractiv, popular și cerut.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL