×

Profil -- Data și ora publicării: 01.09.2021 15:35:27

Digi a anunțat începerea cursurilor la Școala de Media Digi24București (MEDIA EXPRES) / 1 sep 2021 / Deschiderea oficială a Școlii de Media Digi24 la care din aproape 300 de înscriși au fost selectați 30 de participanți din toată țara, a avut loc miercuri, 1 septembrie, la ora 10:00.

Școala de Media este un curs practic intensiv ce include cursuri teoretice în fiecare marți, miercuri și joi de la 9:00 la 16:00, studenții lucrând cu cei mai buni jurnalişti din redacţiile Digi24, digi24.ro şi DigiFM.

Aceștia le vor sta la dispoziţie cursanților pentru a parcurge împreună etapele formării unui profesionist. Studenții vor avea ore de curs şi proiecte, dar şi ore de lucru în redacţie, vor merge la filmări, vor face ştiri, vor munci cot la cot cu ziariștii care le vor urmări progresul şi îi vor ghida.

Potrivit comunicatului Digi care anunță deschiderea școlii, experiența dobândită la Școala de Media le va fi de mare folos cursanților atât în parcursul lor profesional, cât și pe plan personal. Odată dobândită această aplecare spre comunicarea concisă şi eficientă, participanții vor putea fi jurnaliști mai buni.

De asemenea, experiența cursurilor le va fi de folos în orice altă meserie vor alege, dar şi la nivel personal, în felul în care vor interacţiona cu cei din jurul lor. Programul de formare nu este doar o transmitere şi fixare de competenţe noi, ci şi o ocazie de a interacţiona cu profesionişti, personalităţi, oameni pasionaţi şi dedicaţi meseriei lor.

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro au fost poziționate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top trei cele mai credibile surse de informare din România, conform Reuters Institute Digital News Media Report 2021.

Ambele fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS, iar Digi24 este preferat de publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 52 de milioane de vizite, în ultimele șase luni.

Platforma Digi24 deține recordul absolut de trafic all time în online-ul din România, conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici (date pentru perioada martie-august 2021).

Televiziunea Digi24 și site-ul digi24.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține Digi Sport 1, 2, 3, 4, prima televiziune Ultra HD din România - Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, Film Now (pay-tv) și radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL