×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 01.09.2021 15:56:54

Abonamentul digital YOXO poate fi activat cu eSIM pe dispozitivele compatibile



București (MEDIA EXPRES) / 1 sep 2021 / Orange a anunțat la 1 septembrie că YOXO, primul abonament de mobil complet digital din România, administrat în întregime dintr-o aplicație mobilă, poate fi activat prin tehnologia eSIM, care permite conectarea dispozitivelor mobile la rețeaua GSM fără a mai fi necesar un SIM fizic.

Tehnologia poate fi însă folosită doar pe dispozitivele compatibile cu eSIM.

Aplicația YOXO recunoaște automat dispozitivele compatibile eSIM - acronim de la "embedded SIM" în limba engleză, care reprezintă o tehnologie prin intermediul căreia utilizatorii se pot conecta la rețeaua mobilă utilizând dispozitivele mobile compatibile, fără a mai avea nevoie să introducă un SIM fizic în telefon.

Pe langă simplitate, utilizarea eSIM-ului permite o perioadă mai mare de utilizare comparativ cu un SIM fizic, acesta din urmă putând fi expus la șocuri, praf sau umezeală, se arată în comunicatul Orange.

Aplicația YOXO recunoaște automat dacă un smartphone este compatibil eSIM și informează utilizatorul cu privire la opțiunile disponibile.

Utilizatori YOXO să descarce aplicația din Google Play, Apple Store sau din Huawei App Gallery, iar după crearea unui cont, în cazul în care dispozitivul este compatibil eSIM, vor primi automat două opțiuni: înrolarea prin eSIM sau livrarea prin curier a unui SIM clasic.

În cazul în care clientul alege eSIM procesul de instalare este automat, durează câteva minute și nu presupune nicio intervenție de tipul scanării unui cod QR pentru activare. YOXO este primul abonament din România care are un proces de instalare automat a eSIM-ului.

“Încă de la început, înainte de a fi scrisă prima linie de cod, YOXO a fost gândit ca un serviciu complet digital pe care clienții să îl poată gestiona end-to-end, cu efort minim și cu flexibilitatea de a-l adapta nevoilor lor, oricât de des s-ar schimba ele. Prin această lansare, YOXO își păstrează promisiunea unei experiențe 100% digitale, ce acum include serviciul eSIM. Acesta poate fi activat simplu, în doar câteva minute direct din aplicație, fără a fi necesară trimiterea de emailuri, deplasarea într-un magazín fizic sau contactarea unui reprezentant de vânzări. Începând de astăzi, orice client poate să devină utilizator YOXO fără să mai fie nevoit să aștepte să primească o cartelă SIM. Totul, chiar și SIM-ul, devine digital”, a declarat Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.

YOXO este abonamentul 100% digital, complet configurabil în funcție de nevoi și preferințe, ce oferă utilizatorilor o experiență simplificată pentru accesarea serviciilor de voce şi date din cea mai bună reţea mobilă din România, Orange, totul într-un serviciu direct şi rapid de la cumpărare până la utilizare.

Oferta include trei abonamente: cu 20 GB, 60 GB sau 100 GB, ce pot fi gestionate și schimbate în fiecare lună direct din aplicație. Plata abonamentului se face tot digital, automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicație.

În plus, clienții din alte rețele pot beneficia mai simplu ca oricând de beneficiile YOXO, prin intermediul procesului de portare 100% digitală, direct din aplicație, care le oferă celor care aleg să se porteze până pe 30 septembrie 2021, prima lună gratuită.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL