Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 01.09.2021 16:10:30

Un concurs nou și premierele lunii septembrie la MinimaxBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 sep 2021 / Minimax a anunțat pentru septembrie o nouă campanie cu premii, surprize și mai ales, desene animate noi și amuzante, concursurile fiind derulate prin intermediul paginii de facebook www.facebook.com/minimaxromania.

La Minimax sunt anunțate pentru septembrie desene care îi vor îndemna pe cei mici să fie creativi, prietenoși și să aprecieze munca în echipă.

“Echipa Dronix” este unul dintre serialele animate mizând pe satisfacerea curiozităților legate de tehnologie și robotică, prin intermediul poveștii unui grup de trei studenți pasionați de drone, care se întâlnesc la Academia Hawkings, unde studiază tehnologii de vârf.

Buck Rocket, Tom Chessmat și Vicky Risk își reunesc talentele pentru a construi o dronă unică! Așa se naște DroniX. Și, odată cu ea, o echipă nemaipomenită! Micuții telespectatori pot urmări seria din 11 septembrie, zilnic pe Minimax, de la ora 19:00.

Toți copiii își doresc un inorog, iar Minimax le-a auzit dorința și le aduce unul foarte simpatic și năzdrăvan în „Pleacă de aici, Unicornule!”, din 13 septembrie, zilnic, de la ora 17:00. Noul desen urmărește aventurile lui Alice, o fetiță ambițioasă și ale prietenului ei cel mai bun, Unicorn, un inorog care dă mereu de necazuri.

Pe Alice nu o interesa niciunul dintre lucrurile care le plac fetițelor, precum curcubeiele, sclipiciul și, mai ales, inorogii, până când un inorog real s-a autodeclarat noul ei cel mai bun prieten! Acest animal petrecăreț și aiurit vrea să se asigure că lui Alice și telespectatorilor Minimax nu le lipsesc distracțiile din programul lor încărcat! Atunci când li se pare că au parte de prea multă distracție, copiii pot striga cu toată forța: Pleacă de aici, Unicornule !

La polul opus al simpatiei se află Owl, protagonistul serialului “Bufnița SRL”, un tip morocănos, țâfnos, care nu suportă zgomotul și dezordinea... foarte asemănător cu adulții. Însă, în lumea Minimax nu e loc pentru personaje plicticoase și lipsite de amuzament, de aceea, vecinii lui Owl sunt total săriți de pe fix: o broască obsedată de control, o insectă săritoare ce creează invenții inutile, o oaie zăpăcită și solicitantă, un cocoș, un pui și un liliac idealist și mereu entuziasmat.

Owl vrea să își găsească liniștea departe de toți vecinii săi, însă încercările sale de a scăpa de zarvă, îl pun mereu în situații ridicole. “Bufnița SRL” se difuzează zilnic, la Minimax, de la ora 18:00, cu câte trei episoade consecutive.

Dupa schimbarea din 1 august, când Minimax și-a prezentat un logo mai modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică și modificări ale persoanjelor cunoscute ale brandului, dar și desene noi-nouțe, toamna sosește, la rândul său, cu multă distracție, râsete și voie bună la TV, ingredientele perfecte pentru ca noul an școlar să fie unul reușit!
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL