Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 02.09.2021 17:03:52

Digi Animal Club revine cu al zecelea sezon, din 4 septembrie, la Digi Animal WorldBucurești (MEDIA EXPRES) / 2 sep 2021 / Fotograful Andrei Lazăr este invitatul primei ediții din noul sezon al emisiunii Digi Animal Club, la Digi Animal World, pentru a le vorbi telespectatorilor, sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 13:00, despre proiectul său referitor la fauna din jurul orașului Cluj-Napoca.

„Prin proiectele mele foto, Sălbăticia Clujului și Fauna, vreau să fac oamenii să conștientizeze presiunile antropice pe care le creează asupra naturii din jurul Clujului și, mai mult decât atât, să declanșez un răspuns din partea autorităților pentru a le combate. Îi invit pe cei care vizionează această emisiune să meargă într-o dimineață în pădure, să se plimbe și să asculte. Vor vedea că există foarte multe specii de păsări, insecte, dacă se uită atent în jurul copacilor. Nu sunt doar căprioare, porci mistreți și vulpi într-o pădure, ci înseamnă mult mai mult de atât, este un întreg ecosistem acolo”, a declarat Andrei Lazăr pentru Digi Animal World.

În următoarele ediții, la Digi Animal Club va fi dezbătut subiectul creșterii puilor de pisică, împreună cu Adina și Dorin Dumitriu, crescători de pisici rasa British Shorthair, dar și cel al „umanizării” cățeilor, alături de instructorul canin Daniel Manea. De asemenea, telespectatorii Digi Animal World vor putea descoperi rase impresionante de câini, prezentate atât de crescători renumiți, cât și de proprietari pasionați, precum: Doina Cazacu – Shar Pei, Andreea Vișan – Pug (mops), Alexandra Mihai – Entlebucher Sennenhund (câine de munte elvețian), dr. Mirel Marafet – Schnauzer pitic.

„Puterea, înțelepciunea, inspirația și buna dispoziție le scarmăn din blănoșii cățelari, pisicari, șoricari, jderari sau din alte mamifere haioase. Misterul îl asimilez din strânsoarea șerpilor, ochii șopârlelor, pașii gândacilor și atacul păianjenilor. Fascinația o bâzâi de la albine. Tăcerea o învăț de la peștișorii multicolori. Puterea o iau de la zimbri și urși. Mândria o înțeleg de la șoimi, ulii și vulturi. Chiar și de la găinile uriașe învăț. Nu sunt momente impresionante. Totul este impresionant când realizezi că nu conducem noi planeta, ci o împărțim cu toate speciile, că suntem aici rumegând viitorul împreună. După emisiune mă simt complet, mai bun ca om, bucuros. De fiecare dată aflu lucruri noi, inedite, ciudate sau comice. Dar în spate se află mereu o poveste. O poveste de viață sau de moarte, de durere, eșec sau izbândă, de răbdare, iubire, înțelegere și îndrăzneală. Îmi doresc din suflet să pot transmite și pe viitor, în stilul meu, iubirea, înțelegerea și compasiunea față de animăluțele de pretutindeni, de aici din platoul Digi Animal Club!”, spune Bogdan Uritescu, prezentatorul emisiunii Digi Animal Club.

Noul sezon al Digi Animal Club va aduce în prim-plan și alte subiecte de interes pentru pasionații de animale: abandonul și adopția, dăruirea și empatia în contextul relației om-animal, speciile protejate sau mai puțin cunoscute publicului, precum crapii japonezi, cât și multe altele.

Digi Animal World este parte a Grupului DIGI. Grupul mai deține Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi 4K, Digi Life și Digi World, UTV, Music Channel, Hit Music, Film Now și radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL