×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.09.2021 09:40:13

Maraton de acțiune, în primul weekend din octombrie la TNT



București (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2021 / TNT va difuza în primul weekend al lunii octombrie o colecție impresionantă de filme de acțiune, de la aventuri comice pentru întreaga familie până la western-uri fantasy și dramatice.

Maratonul de acțiune va începe pe 2 octombrie, înainte de prânz, cu o comedie.

„Ninja în vacanţă" / 3 Ninjas: Knuckle Up (SUA, 1995), regizată de Sang-ok Shin, va fi difuzată de la ora 11:10. Filmul îi are în centru pe Rocky, Colt şi Tum Tum, care pornesc într-o aventură interesantă pentru întreaga familie. Eroii se unesc pentru a lupta împotriva unei organizații cu rele intenții, se confruntă cu o gașcă de motocicliști și totul cu ajutorul artelor marțiale.

„Călătorie spre centrul Pământului/ Journey to the Center of the Earth” (SUA, 2008), bazat pe romanul „Voyage au centre de la Terre” al lui Jules Verne, îi va urma, de la ora 14:40.

Brendan Fraser este un cercetător care, în căutarea adevărului despre ce s-a întâmplat cu fratele lui dat dispărut, descoperă, împreună cu nepotul său și cu ghidul lor montan, o lume fantastică în centrul Pământului.

Din distribuția filmului regizat de Eric Brevig, nominalizat la Teen Choice Awards, fac parte Josh Hutcherson, Anita Briem și Seth Meyers.

Continuarea, „Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island” (SUA, 2012), bazată pe volumul „L'Île mystérieuse” a lui Verne, va fi difuzată de la ora 16:20.

Aceasta îi are în distribuție pe Dwayne Johnson, premiat la Kids' Choice Awards pentru rolul lui, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán și Kristin Davis.

Josh Hutcherson își reia rolul și, de această dată, face echipă cu soțul mamei pentru a-l găsi pe bunicul despre care este crezut că a dispărut pe o insulă legendară.

Will Smith, Kevin Kline, Salma Hayek și Kenneth Branagh sunt prinși în „Wild Wild West - Mare nebunie in Vest” (SUA, 1998), regizat de Barry Sonnenfeld.
Doi cei mai buni agenți speciali din Vestul Sălbatic au misiunea de a-l salva pe președintele Ulysses S. Grant din mâinile unui om de știință diabolic hotărât să se răzbune pentru pierderea Războiului Civil.

Comedia de aventuri cu elemente fantastice va fi difuzată de la ora 18:15.

Pe 3 octombrie, de la aceeași oră, la TNT poate fi urmărit western-ul „Tinerii pistolari/ Young Guns II” (SUA, 1990).

Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Philips și Christian Slater sunt cei mai căutați bărbați din America.

Filmul urmărește viața lui Billy the Kid în anii de după confruntarea din Vest dintre facțiuni rivale, de la finalul anilor 1870, cunoscută drept Lincoln County War. Împreună cu un grup de iscusiți pistolari, încearcă să scape de autoritățile care sunt pe urmele lui.

Pentru piesa „Blaze of Glory” inclusă pe coloana sonoră, Jon Bon Jovi a primit un Glob de Aur și o nominalizare la premiile Oscar.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL