×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.09.2021 20:13:57

Premierele lunii septembrie la The Fishing & Hunting ChannelBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2021 / The Fishing & Hunting Channel a anunțat câteva dintre premierele lunii septembrie, printre care ȘTIUCI FĂRĂ FRONTIERE(2) și SOMN FĂRĂ VISE din seria EXPEDIȚII LA NOI ACASĂ, MERKURY PIKE CHALLENGE 2021 din seria EVENIMENTE F&H și ȘTIUCI ȘI CREVEȚI din seria PESCARI GURMANZI.

Prezentăm în continuare recomandările din programul televiziunii:

EXPEDIȚII LA NOI ACASĂ
ȘTIUCI FĂRĂ FRONTIERE(2)
PremieraȘ 9 septembrie, 21:00
Mălin Mușatescu și Gabi Voicu împletesc în al doilea episod din filmul ”Știuci fără frontiere” poveștile exemplarelor-record din Irlanda și din Delta Dunării. Dincolo de povestea știucilor record și a nălucilor prinzătoare sunt însă și problemele Deltei, care ne amenință pasiunea li șansa de a mai petrece clipe de neuitat în acest loc mirific – iar printre acestea se află și traficul intens de bărci puternice pe ghioluri și canale.

TEATRUL CRAPULUI
CARPODROM TRANSILVANIA
Premiera: 23 septembrie, 21:00
În centrul României, în județul Mureș, o echipă Fishing & Hunting Channel a filmat inaugurarea unei noi piste de concurs, Carpodrom Transilvania. Cu ajutorul acestui "individual" de 48 de ore puteți urmări prezentarea lacului și crapii care sălășluiesc acolo.

TEATRUL CRAPULUI
AMIX
Premiera: 14 septembrie, 21:30
Andrei Vlădeanu vă prezintă o partidă scurtă de pescuit la crap, pe un lac abordat în premieră, cu nade și momeli noi. AMIX este produsul de forță al celor de la Senzor Planet și un film pentru cei care vor să prindă rapid crapi mulți, indiferent de gabaritul acestora. AMIX, o nouă premieră Carp Theatre.

EVENIMENTE F&H
MERKURY PIKE CHALLENGE 2021
Premiera: 28 septembrie, 21:30
Mercury Pike Challenge, competiția ce poate fi urmărită în exclusivitate la Fishing & Hunting Channel, a pus la încercare toate echipele participante. Un concurs greu, cu o miză uriașă, participarea la cel mai mare eveniment dedicat pescarilor amatori din Statele Unite, The Johnny Morris Bass Pro Shops US Open.

EXPEDIȚII LA NOI ACASĂ
SOMN FĂRĂ VISE
Premiera: 16 septembrie, 21:00
În Delta Dunării, fiecare zi de pescuit este o experiență inegalabilă, iar surprizele fac parte din viața oricărui pescar plecat pe canale și ghioluri în căutarea răpitorilor. Seria ”Expediții la noi acasă” revine cu un nou episod în care Malin Musatescu și Dorin Popa – alias Kalașnikov pentru pescarii din Deltă - fac echipă pentru a încerca să prindă, folosind un echipament ușor, somnii de la Stația 11.

PESCARI GURMANZI
ȘTIUCI ȘI CREVEȚI
Premiera: 30 septembrie, 21:00
Într-un decor magnific, pe o fostă balastieră, acum inundată de vegetație, călătoriile pescarilor gurmanzi au continuat. Farlow Pike Arena a fost noua destinație, loc perfect de prins știuci și de gătit creveți. ”Pescari Gurmanzi”, seria de emisiuni în care pescuitul și gătitul își dau mereu întâlnire!

Televiziunea publică promo-urile emisiunilor la adresa de YouTube: https://www.youtube.com/c/FishingHuntingRomania/videos.

The Fishing & Hunting Channel este disponibil în oferta marilor furnizori de televiziune prin cablu și satelit, inclusiv grupul Digi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL