×


Știri Comunicaţii -- Data și ora publicării: 08.09.2021 20:55:16

Hanno Narjus CEO Teleste Intercept a fost inclus în topul influencerilor la nivel global "Broadband 50 to Watch"București (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2021 / Hanno Narjus a fost inclus pe lista primilor 50 de influenceri la nivel global pentru tehnologia broadband, aflăm din numărul șase al buletinului informativ al companiei Teleste, publicat la sfârșitul lunii august.

Hanno Narjus este CEO al Teleste Intercept și Senior Vice President al Teleste și lista "Broadband 50 to Watch" a personalităților care promovează următoarele generații de rețele de comunicații în bandă largă este realizată de publicația Light Reading și compania de cercetare și marketing Omdia și poate fi consultată la adresa: https://get.knect365.com/broadband-50-2021/.

Newsletterul mai include un link către blogul Teleste unde Julius Tikkanen prezintă perspectivele pentru difuzarea televiziunilor clasice prin intermediul rețelelor de cablu cu acces distribuit, la adresa https://www.telestehub.com/broadbandvideo/broadcast-television-over-daa-implementation-insights/.

Nu am rezistat și am tras cu ochiul la ce spune Julius: "Majoritatea operatorilor de cablu au head-end-urile de televiziune vechi de 10-15 ani și în curând acestea vor fi prea vechi pentru că nu sunt capabile să facă față tranziției la DAA (arhitectura de acces distribuit). Clienții noștri planifică implementarea de noduri RPD, dar planificarea update-ului head-end-urilor ar trebui să fie, de asemenea, în curs de desfășurare simultan. Planificarea paralelă ar economisi mult timp, deoarece complexitatea integrării echipamentului video și a echipamentelor DOCSIS necesită o cooperare continuă între Departamentele de emisie și Departamentele DOCSIS”.

Newsletterul publică și un videoclip care explică modul în care Teleste implementează arhitectura de acces distribuit (DAA) în rețelele de cablu. Videoclipul este disponibil la adresa de Vimeo a companiei Teleste https://vimeo.com/teleste, sau cu link direct: https://vimeo.com/592063619.

Newsletterul se încheie cu o invitație de a vizita standul 951 al Teleste Intercept din cadrul expoziției SCTE® Cable-Tec Expo® 2021 care se va desfășura în Atlanta, SUA, în perioada 11-14 octombrie.

Acolo vor fi prezentate cele mai noi tehnologii și produse pentru rețelele de bandă largă de generație următoare și arhitectura de acces distribuit. Rezervarea unei întâlniri cu reprezentanții Teleste la acest eveniment poate fi făcută online la adresa https://www.telesteintercept.com/contact/.

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL