Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 10.09.2021 15:25:35

Da Vinci impulsionează educația cu producții originaleBucurești (MEDIA EXPRES) / 10 sep 2021 / În această toamnă au premiera pe Da Vinci noi jocuri matematice și două producții TV originale, potrivit unui articol publicat exclusiv în ediția din luna septembrie a revistei MEDIA EXPRES.

Cele 21 de jocuri au fost evaluate de laboratorul Play2Prevent al Universității Yale (SUA) ca fiind educaționale și foarte folositoare în procesul de învățare.

Fiecare joc aprofundează o altă operație matematică - dezvoltă logica și plăcerea de a rezolva probleme într-un mod distractiv.

Știința întâlnește creativitatea în producția originală Da Vinci Kids - Laboratorul de Creații Minunate! Experimente distractive pe care familiile le pot face acasă cu cele mai simple obiecte de uz casnic. De la lămpi cu lavă și periscoape la poduri și elicoptere de hârtie, în acest laborator vibrant privitorii învață știința ce stă la baza propriilor lor creații - Duminica de la ora 10:00

Pentru cei care nu știu unde să înceapă să învețe ce e electricitatea, Da Vinci a pregătit producția originală Despre electricitate cu Smorph. Smorph este prietenul ideal pentru întreaga familie. Nostim, isteț și un pic... trăsnit. Alături de el, cei mici și mari, învăță secretele circuitelor, conductivității și multe altele. Din 3 octombrie, pe Da Vinci, duminica, la 10:15.

Premierele sunt parte a noii strategii Da Vinci de a veni în sprijinul familiilor interesate de educație de calitate cu producții proprii din categoria STEM, fără violență și folositoare pentru noul an școlar.

„Programele noastre sunt realizate de experți în domeniu și supravegheate de specialiști în psihologie infantilă”, declară Luca Fiore, director de creație.

“Vrem să aprindem pasiunea pentru știință în mințile copiilor. Spre deosebire de lecțiile din sistemul tradițional de învățământ, unde profesorul predă și copilul ascultă, jocurile și programele noastre oferă o metodă activă, aplicată, constructivă, de a învăța prin a face.”

Programele educaționale pentru întreaga familie Da Vinci sunt diponibile în HD, 24 de ore, în rețelele marilor operatori din România, precum RCS & RDS și Vodafone, dar și la numeroși operatori de cablu locali. Toate programele și jocurile sunt traduse în limba română și certificate KidSafe.

Aplicația Da Vinci Kids este disponibilă atât pentru IoS, cât și Android. Cu un singur abo-nament, aplicația poate fi fo-losită simultan pe până la cinci dispozitive – telefoane mobile, tablete sau televizoare smart.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL