Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 14.09.2021 15:55:47

Thrillerul procedural „Harrow – Viață de legist” (Harrow), sezonul trei, din 16 septembrie, la AXNBucurești (MEDIA EXPRES) / 14 sep 2021 / Thrillerul procedural „Harrow – Viață de legist” (Harrow) revine cu sezonul trei, începând din 16 septembrie, în fiecare joi seara, de la ora 23.00, la AXN. Serialul, cu Ioan Gruffudd în rol principal, prezintă viața și cariera unui medic legist care apelează la metode ușor neortodoxe în rezolvarea cazurilor.

Doctorul Daniel Harrow (Gruffudd) este un legist care iese din tipare. Plin de empatie față de persoanele decedate și cu o înclinație spre nerespectarea regulilor și a autorității, Harrow reușește să rezolve chiar și cele mai bizare cazuri. Misiunea lui este de a da o voce victimelor și nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul.

Noul sezon continuă evenimentele care au marcat finalul sezonului doi, când Harrow găsește cadavrul presupusului său fiu, James. Deși îi este interzis să efectueze autopsia, acest lucru nu îl oprește din a investiga pe cont propriu cazul, ajutat de cei apropiați.

Pe parcursul celor zece episoade, medicul legist se va strădui să rezolve cât mai multe cazuri, în timp ce se concentrează pe dezvăluirea misterului din jurul morții lui James. Situația se complică și mai mult atunci când un criminal periculos își face apariția și îi amenință familia. Harrow va avea alegeri dificile de făcut și, mai ales, de decis până unde este dispus să meargă pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește.

Serialul, produs de ABC Studios International, Hoodlum Entertainment și Australian Broadcasting Company, a fost creat de Stephen M. Irwin (Secrets and Lies) și Leigh McGrath.
Din distribuție mai fac parte Darren Gilshenan (Rake), Ella Newton (Newton’s Law), Jolene Anderson (All Saints) și Damien Garvey (The Leftovers).
Imagini Harrow Viață de legist/ Harrow Sezon 3 – https://we.tl/t-vjaLfsMnMc
Promo Harrow Viață de legist/ Harrow Sezon 3 - https://www.youtube.com/watch?v=EnGxYWawkoEPentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Ioana Dinică
PR Manager România, SPT Networks, Central Europe
Mob: +40 737 067 866, Email: ioanaalexandra_dinica@spe.sony.com


DESPRE AXN
AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Una dintre cele 40 de televiziuni tematice parte a Sony Pictures Television, AXN se distribuie în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL