Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 15.09.2021 11:47:36

Din 20 septembrie DIVA difuzează serialul "DETECTIVI PARTICULARI"București (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2021 / Îndrăgitul actor Jason Priestley face echipă cu actrița de origine canadiană Cindy Sampson în serialul de comedie și investigații "Detectivi particulari" ('Private Eyes', 2016), ce are premiera la DIVA în 20 septembrie, cu difuzare câte două episoade zilnic, de luni până vineri, de la 19:00.

Jason Priestley îl interpretează pe Matt „Shadow” Shade, un impresar de hochei, care ajunge ca împreună cu detectivul particular Angie Everett, să cerceteze circumstanțele suspicioase în care unul dintre clienții săi s-a îmbolnăvit.

Tatăl lui Matt, Don Shade (Barry Flatman), împotriva voinței lui Matt, angajează un detectiv particular pentru de a investiga incidentul. Niciunul dintre ei nu este pregătit pentru momentul în care Angie Everett (Cindy Sampson) preia cazul și decide să îi ajute în căutarea adevărului.

După această primă experiență, Matt decide să se asocieze cu Angie pentru a continua diverse investigații în Toronto. În scurt timp cei doi ajung să colaboreze cu ușurință și o serie de personaje simpatice se alătură poveștii.

Cazurile îi poartă în industria restaurantelor de lux, la curse de cai, pe insule izolate, în cluburi de hip-hop și karaoke, chiar și într-o secție de poliție din care „ dispare” un magician. Și după toată această varietate de decoruri, cel mai intens episod pare să fie cel în care fosta soție a lui Matt decide să îl viziteze.

Serialul se bazează pe cartea thriller „The Code” a autorului G.B. Joyce, care are și o continuare independentă de serie, cu personajul principal „Brad Shade”.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL