×

Cinema -- Data și ora publicării: 15.09.2021 12:27:00

Al doilea film din serie “Venom: Să fie carnagiu” se lansează în octombrie exclusiv în cinematografe



București (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2021 / La trei ani de la lansarea primului film “Venom”, care a extaziat fanii Marvel de pe întreg mapamondul, povestea anti-eroului continuă cu o nouă aventură de proporții: “Venom: Să fie carnagiu”, distribuit de Columbia Pictures și InterComFilm, în avanpremieră de vineri, 8 octombrie 2021, și de vineri, 15 octombrie, în cinematografele din toată țara.

Mult-așteptata lansare “Venom: Să fie carnagiu” îl readuce în prim plan pe Tom Hardy, care se reinventează cu acest rol complex și atipic de anti-erou, spre deliciul fanilor Marvel. Totodată, intră în scenă Cletus Kasady, un criminal crud și nebun, interpretat de Woody Harrelson.

Și ce rezultă oare dacă un simbiot veșnic hămesit și neastâmpărat se combină cu un asasin în serie? Exact, va fi carnagiu!

Eddie deja s-a obișnuit cu viața în simbioză, deși traiul cu Venom numai comod nu este. Doar îl cunoaștem: imprevizibil și mucalit, obraznic și carismatic, se pricepe ca nimeni altul să provoace pe toată lumea. Doar nu se împiedică un extraterestru aparte de un reporter obraznic și cu gura mare care-i servește drept gazdă! Mai ales când i-e foame! Doar că acum nu se mai ciondănesc non-stop doar între ei: când reporterul are șansa istorică de a-i lua un interviu lui Cletus, Venom (până acum, fără rival) face cunoștință cu un nou simbiot, mult mai puternic și mai agresiv: Carnage - arma prin care asasinul în serie încarcerat de mulți ani vrea să semene haos în lume pentru a se răzbuna pentru suferințele îndurate.

Creatura dezlănțuită își extinde în fiecare secundă arsenalul, are abilități nemaivăzute, se cațără, se târăște, se regenerează rapid, ne dă fiori! Cei doi simbioți se luptă pe viață și pe moarte, iar Eddie și lumea întreagă sunt simple victime. Carnagiul e total! Cum se încheie această confruntare fără precedent vedem din 8 octombrie a.c., la cinema, în filmul “Venom: Să fie carnagiu”.

Cascadoriile spectaculoase și efectele speciale digitale depășesc orice așteptări, răsplătind din plin răbdarea fanilor. Regia aparține cineastului britanic Andy Serkis (care a realizat și “Breathe” sau producția Netflix “Mowgli: Legendă junglei”), iar scenariul este realizat de către Kelly Marcel după o poveste de Kelly Marcel și Tom Hardy. Distribuția îi mai include pe Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham. Protagonistul Hardy deține un premiu BAFTA și a fost nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din filmul “The Revenant”, iar Woody Harrelson are trei nominalizări la Oscar și un trofeu Primetime Emmy. Producători sunt Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy, Hutch Parker. Producători executivi: Barry Waldman, Jonathan Cavendish, Ruben Fleischer.

Filmul prezentat de Columbia Pictures și Marvel durează 90 de minute,nu este recomandat persoanelor sub 15 ani și este distribuit în România de InterComFilm Distribution. Trailerul poate fi urmărit la adresa de Youtube https://www.youtube.com/watch?v=UCRg7wAQ2Rs.

InterComFilm Distribution amintește tuturor că toate producțiile Sony Pictures sunt disponibile spre vizionare în România numai la Cinema.

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia și distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea și distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii și tehnologii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sonypictures.com

 
InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având drept obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească.

În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL