×


Comunicaţii -- Data și ora publicării: 20.09.2021 12:07:33

Digi derulează campania 2 LUUUNI pentru clienții noi dar și cei existențiBucurești (MEDIA EXPRES) / 20 sep 2021 / Toți clienții DIGI care activează extraopțiunea MAXPAK în perioada 20 septembrie - 3 octombrie vor beneficia de două luni de gratuitate pentru acest pachet, a anunțat compania la 20 septembrie.

Extraopțiunea MAXPAK include televiziunile HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, atât în format standard, cât și HD, și asigură accesul la platforma HBO GO.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe DIGI.ro și poate fi activată din contul de client.

Oferta se aplică pentru contractele pe doi ani.

Promoția este oferită și abonaților existenți care dețin serviciul de televiziune digitală prin cablu sau satelit, cei care au în prezent serviciul de televiziune analogică prin cablu și optează pentru serviciul de televiziune digitală prin cablu, dar și celor care înlocuiesc pachetul DIGI TV Popular cu DIGI TV Bază.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, iar gratuitatea se aplică în lunile 1 și 13 de la data activării extraopțiunii.

Campania aduce avantaje și pentru clienții DIGI care au active serviciile de televiziune digitală sau prin satelit (DTH – direct-to-home), alături de serviciul de internet fix și extraopțiunea HBO sau MAXPAK, care vor putea viziona conținutul disponibil pe platforma HBO GO, fără niciun cost suplimentar.

Platforma HBO GO găzduiește peste 7.000 de ore de conținut pentru cinefili: seriale, filme de top, documentare și programe speciale, episoade difuzate înainte de premiera la TV, producții originale HBO, HBO Max, Warner Bros., DC, dar și de la alte programe de la producători de conținut de renume.

Printre titlurile importante difuzate în perioada următoare se numără printre altele "Aquaman", "Antebellum: Te-a ales", "Înainte de miezul nopții" și seria completă "Harry Potter".

HBO GO difuzează, printre altele, "Marea Mahmureală" 1, 2 și 3 (din 1 octombrie) și "Interviurile lui Bob Costas" (din 1 octombrie).

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2020.

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a cinci servicii care acoperă 21 de țări. În Europa Centrală, HBO este disponibil direct abonaților și prin operatori din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia & Herțegovina și Moldova.

În Scandinavia, HBO Nordic (The Home of Series) oferă un serviciu premium SVOD direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Spania. În Țările Baltice, conținutul HBO este disponibil prin partenerul exclusiv Telia în Estonia, Letonia și Lituania.

HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: "Umbre III" (România), "Wataha III" (Polonia), "Patria" (Spania), "Foodie Love" (Spania), "30 Coins" (Spania), "Gösta" (Suedia), "The Sleepers" (Republica Cehă), "The Pioneer" (Spania), "Beforeigners" (Norvegia), "Beartown" (Suedia), și "Whatever" (Spania).
(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL