×ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 22.09.2021 13:41:24

Raportul privind acțiunile de dezinformare și a efectelor acestora în România STOP CORONAVIRUS DISINFORMATION este disponibil onlineBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 sep 2021 / Raportul de cercetare STOP CORONAVIRUS DISINFORMATION lansat la Casa Oamenilor de Știință din București marți, 21 septembrie, de către Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române „Ion I. C. Brătianu” (ISPRI), în cadrul LARICS (Laboratorul pentru Analiza Războiului Informațional și Comunicare Strategică), în cooperare cu Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, este disponibil online.

Potrivit unui comunicat de presă, înregistrarea evenimentului de lansare poate fi urmărită online la adresa https://www.privesc.eu/Arhiva/96155/ iar raportul poate fi descărcat în format PDF de la adresa https://nl.ispri.ro/ttr/rot0922CttyXZsavHCWLj3GihDnB421/znvy.znvagre.eb/vaqrk.cuc/pnzcnvtaf/oz433349kds49/genpx-hey/co533tzy1b82o/rsr0os2n5s14n88202por92595217ro8533o8260.

Raportul are ca obiectiv oferirea unei imagini de ansamblu asupra campaniilor de dezinformare legate de pandemia de COVID-19 și modul în care acestea au fost percepute de public.

Moderată de jurnalistul Lucian Mîndruţă, dezbaterea pe tema campaniilor de dezinformare a fost susținută de: Sandeep Paul, Press attache Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, Prof. Univ. Dr. Alina Bârgăoanu, Expert în cadrul grupului la nivel înalt pentru combaterea ştirilor false al Comisiei Europene și decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, Col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare, Prof. Univ. Dr. Dan Dungaciu, Director ISPRI, Conf. Univ. Darie Cristea, ISPRI, Director CCSL din cadrul LARICS și Dr. Lucian Dumitrescu, cercetător ISPRI, coordonator LARICS.

STOP CORONAVIRUS DISINFORMATION urmărește rolul publicului, dar și sursele de informare ale acestuia, analizează opinia publică la restricții, detaliază mizele și efectele Războiului informațional pe tema vaccinării împotriva COVID-19, nuanțează narațiunile de sănătate ale Chinei și ale Federației Ruse în raport cu Occidentul, explică cadrul propagandei Chinei și a Rusiei în pandemia de coronavirus și concluzionează de la general la particular.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL