×


Comunicaţii -- Data și ora publicării: 23.09.2021 13:28:08

Telekom Romania își actualizează sistemele IT blocând serviciile MyAccount în perioada 23-28 septembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 23 sep 2021 / Telekom Romania a anunțat că face lucrări pentru actualizarea sistemelor IT în perioada 23-28 septembrie 2021, fapt care vor duce la întreruperea serviciului MyAccount și a aplicației MyAccount.

Potrivit unui comunicat difuzat la 23 septembrie, toate serviciile fixe și mobile vor fi operaționale și Telekom își asigură clienții că depune toate eforturile pentru ca impactul activității desfășurate să fie minim. „Cu toate acestea, procesarea unor solicitări și funcționalitatea anumitor servicii de asistență ar putea întâmpina dificultăți”.

Serviciul MyAccount și aplicația MyAccount nu vor fi disponibile în perioada menționată, plata facturii din MyAccount și oricare alte operațiuni disponibile de obicei în aplicație și pe web nu vor funcționa, dar abonații au la dispoziție mijloace online și fizice alternative pentru a plăti factura. Vor funcționa în continuare plata online cu card bancar sau din aplicațiile mobile ale băncilor, la oricare dintre terminalele PayPoint, disponibile și în magazinele Telekom, sau la băncile partenere menționate pe factura Telekom.

Totodată, este posibil ca în perioada 23-28 septembrie timpul de așteptare în Call center să fie mai mare decât în mod obișnuit. În acest sens, compania a alocat resurse suplimentare, care vor asigura soluționarea tuturor cererilor clienților.

Pentru cele mai frecvente întrebări privind activarea serviciilor și transmiterea de solicitări în perioada 23-28 septembrie, telekom trimite clienții pe website-ul Telekom la www.telekom.ro/informare, unde a publicat o listă de răspunsuri la întrebările cele mai frecvente.

Telekom Romania prezintă scuze clienților pentru orice neplăceri cauzate de lucrările de actualizare din această perioadă.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL