×


Televiziune -- Data și ora publicării: 28.09.2021 10:48:59

TV Paprika a lansat oficial noua emisiune „Și mai multă culoare în farfurie" cu chef Radu DumitrescuBucurești (MEDIA EXPRES) / 28 sep 2021 / TV Paprika difuzează de luni, 4 octombrie, o nouă producție locală, „Și mai multă culoare în farfurie", realizată de chef Radu Dumitrescu, după ce la 1 octombrie televiziunea va afișa un nou logo, a anunțat echipa din România a televiziunii în cadrul unui eveniment desfășurat la 27 septembrie la Voila Bistro din București.

„Emisiunea a fost filmată anul acesta în Ungaria și are un scop foarte precis: să dărâme mitul potrivit căruia generaţia tânără urăşte să gătească, dar și, în acelaşi timp, să le facă poftă de gătit tinerilor”, a spus Dumitrescu la evenimentul de lansare. Primul sezon al show-ului „Și mai multă culoare în farfurie" are 16 episoade a câte 30 de minute fiecare, cu difuzarea programată de luni până vineri, de la ora 18:00.

Chef Radu Dumitrescu mai descrie noua emisiune ca fiind „instagramabilă şi cool".

„Şi, în acelaşi timp, aceasta nu are scopul de a împărtăşi reţete cu publicul. Am încercat să fac o emisune culinară fără să fie vorba despre reţete. Sunt mii de site-uri cu reţete. Aşa că de ce s-ar fi uitat cineva la noi? Și pentru că am încercat să aflăm de ce noua generație nu dă doi bani pe gătit. Şi am aflat, chiar de la noua generaţie. Care este smart, cool și funny, dar care vede partea gastronomică într-o altă viziune. Și atunci ne-am adaptat şi am realizat nişte episoade pe înţelesul lor, alături de ei", explică chef Radu.

Episoadele din „Și mai multă culoare în bucătărie" vor avea şi câțiva invitați speciali, nu neapărat faimoşi, dar speciali pentru chef Radu.

„Am încercat sa iau pulsul noii generații de la ea direct. Am avut tineri care gătesc sau nu, dar şi oameni dragi mie, apropiați de cultura mea, care au încercat să-mi explice cum văd ei fenomenul: noua generație vs food. Oamenii invitaţi, cei apropiaţi mie, sunt cunoscuţi de mine şi de bula noastră comună. Dragoș Stanca, Radu Rughinis. Nimic interesant pentru mass-media de azi, dar foarte relevanţi în comunitatea noastră", povesteşte bucătarul-şef.

În timpul filmărilor, chef Radu a fost surprins să descopere că reprezentanţii noii generații prind poftă de gătit atâta timp cât cei care îi învață au răbdare cu ei şi le explică corect care sunt paşii de urmat.

În viziunea sa, problema cu gătitul şi tinerii din ziua de azi este ritmul alert al vieţii, însă dacă vrei, poţi face din gătit o experienţă minunată: ,, Gătitul apropie oameni, e un act social, erotic pe alocuri. Și este foarte clar că rezultatul muncii tale în farfurie este întotdeauna gustos în fata celorlalți. Trebuie doar să vrei. Timp mai există, iar despre bani, numai de bine, cu 50 ron, patru prieteni pot face o tigaie de paste pe care să o gătească/ mănânce împreună şi apoi să stea o noapte la povești în jurul acelei tigăi", promite Radu Dumitrescu.

TV Paprika este singura televizune dedicată gastronomiei din grilele de cablu, satelit și IPTV din România și face parte din portofoliul companiei americane de televiziune și cablu AMC.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL