×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.09.2021 14:46:22

Televiziunea de muzică Atomic va reveni pe micile ecrane



București (MEDIA EXPRES) / 28 sep 2021 / Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a licențiat la 28 septembrie o televiziune cu format muzical denumită Atomic, la solicitarea ATOMIC MEDIA ADVERTISING SRL din București, care va continua practic televiziunea cu același nume închisă în anul 2007.

Licenței audiovizuală a fost aprobată de CNA în unanimitate, pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe ATOMIC.

Acţionariatul companiei este format din asociatul unic Șerbu Nicolae, care a fost prezent prin intermediul aplicației Zoom la ședința CNA de marți, 28 septembrie.

Formatul televiziunii este "tematic – muzică, tineret, educație", potrivit notei de prezentare citiă în ședința publică, unde se mai menționează faptul că în România au mai fost licențiate 17 televiziuni cu un format asemănător.

Formatul televiziunii este SD și HD fără păstrarea denominației HD în denumire iar zona de difuzare este națională și internațională pentru Republica Moldova, Europa, America de Nord.

Televiziunea are un acord de principiu de retransmisie eliberat de INES GROUP SRL și după lansare acționarul a declarat în fața CNA că și celelalte companii de cablu și satelit au promis că vor distribui Atomic, care are în vedere ca modalități de recepție inclusiv rețele de tip IPTV, distribuitorii OTT, online, prin web tv, aplicații mobile și smart tv.

Televiziunea are un program cu 40% producție proprie și 60% alți producători, cu un procent rezervat operelor audiovizuale românești de 80% și un procent rezervat operelor audiovizuale europene create de producători independenți de 35%.

Televiziunea va difuza știri, programe educative și programe culturale cu emisie 24 ore/zi.

Investiția proprie pentru 2021-2022 este de 250.000 de Euro din care echipamente – 70.000 de Euro și producția de programe 200.000 de Euro. Media costurilor operaționale începând cu 2022 a fost estimată de către solicitant la 100.000 de Euro pe an, sursa de finanțare fiind reprezentată de vânzare de publicitate și realizarea de videoclipuri.

O televiziune Atomic a funcționat în perioada 2003-2007 și actualul deținător al licenței a explicat Consiliului că la desființarea acesteia din cauze financiare a cumpărat marca, prezentând ca dovadă un Certificat de înregistrare a mării ATOMIC.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL