×


Televiziune -- Data și ora publicării: 29.09.2021 12:48:37

Luna octombrie aduce producții de neratat la Film NowBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 sep 2021 / Film Now vine în luna octombrie cu o serie de producții de neratat printre care "O zi minunată în cartier" / "A Beautiful Day in the Neighborhood" (2019), sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:00, "Fiicele doctorului March" / "Little Women" (2019) - vineri, 29 octombrie, de la ora 20:00 și "Omul invizibil" / "The Invisible Man" (2020) în PREMIERĂ TV în România, sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 21:55.

În "A Beautiful Day in the Neighborhood" jurnalistul Lloyd Vogel trebuie să scrie un articol despre Fred Rogers (Tom Hanks), producătorul și prezentatorul unei emisiuni TV pentru copii. Inițial, acesta este sceptic, întrucât îi este greu să admită că există cu adevărat oameni atât de buni și empatici precum dl. Rogers, însă trăsăturile prezentatorului TV reușesc să-l transforme în plan moral pe reporter, care se va simți gata să se împace cu propriul trecut dureros. Urmărește la Film Now o poveste despre bunătate și puterea de a schimba oameni!

"Little Women" (2019) urmează istoria surorilor March care cresc, devin femei și trec atât prin probleme, cât și prin momente frumoase. Acestea vor încerca să-și modeleze viața și viitorul în ciuda tuturor normelor sociale ale vremii.
Ecranizarea bazată pe romanul clasic al scriitoarei Louisa May Alcott redă parcursul vieţii unui alter ego al autoarei, iar îndrăgita poveste a celor patru surori hotărâte să-şi trăiască viaţa după propriile criterii rămâne valabilă în orice epocă. Vezi doar la Film Now dacă acestea vor reuși să fie „rebele” într-o lume rigidă.

Vineri, 29 octombrie, de la ora 22:15, Film Now a programat "Cimitirul animalelor" / "Pet Sematary" (2019). Louis Creed, soția lui, Rachel, și cei doi copii, Gage și Ellie, se mută într-un orășel liniștit, într-o casă aflată lângă un cimitir de animale. După ce pisica familiei moare într-un accident, Louis hotărăște să îngroape animalul în misteriosul cimitir din apropiere. Locul acela nu este, însă, ceea ce pare, iar familia Creed va suferi în urma acestei decizii.

"Omul invizibil" / "The Invisible Man" (2020) are PREMIERA TV din România la Film Now sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 21:55.

Cecilia reușește să se elibereze din relația abuzivă în care este prinsă, iar fostul ei iubit, un om de știință bogat și obsedat de control, se sinucide și îi lasă o parte din avere. Însă atunci când aceasta începe să se confrunte cu situații tot mai sinistre și mai periculoase pentru cei dragi ei, Cecilia suspectează că moartea lui este doar o înscenare. Deoarece îi este imposibil să dovedească celorlalți că este hărțuită de o ființă care nu poate fi văzută, iar poliția refuză sa îi ia povestea în serios, Cecilia hotărăște să preia controlul vieții sale, ripostând de una singură.

Duminică, 31 octombrie, de la ora 20:00, Film Now difuzează un alt film nou, "Insula fanteziilor" / "Fantasy Island" (2020). Pe insula fanteziilor, într-o staţiune tropicală de lux, enigmaticul Mr. Roarke transformă în realitate cele mai ascunse visuri ale oaspeţilor săi.

Unii visează la răzbunare, alții la reîntâlniri imposibile ori la alegeri diferite, însă, destul de rapid, fanteziile se transformă în coşmaruri, iar oaspeţii trebuie să dezlege misterul insulei în încercarea de a-şi salva propriile vieţi.

Producțiile lunii octombrie, dar și alte filme îndrăgite și premiate sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu 3 lei/ lună. Odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program.

Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Digi 4K, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music și radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL