×


Televiziune -- Data și ora publicării: 30.09.2021 11:04:55

Serialul KILLING EVE se va difuza la AMC din octombrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 30 sep 2021 / AMC va difuza în premieră la televiziune serialul "Killing Eve", nominalizat la premiile Emmy, din 4 octombrie, cu câte două episoade consecutive, în fiecare seară de luni.

Vedetele serialului sunt Sara Oh, actrița câștigătoare a Globului de Aur (în rolul Evei Polastri) și Jodie Comer, câștigătoare a premiului Emmy (în rolul Villanelle).

Bazat pe romanele lui Luke Jennings, "Killing Eve", al cărui scenariu este semnat de Phoebe Waller-Bridge, își centrează acțiunea pe viața a două femei, Eve, ofițer de securitate MI5, foarte inteligentă, a cărei slujbă de birou nu îi îndeplinește fanteziile de a fi spion și Villanelle, o ucigașă rusoaică, ageră și plină de talent, care se agață de luxul pe care i-l oferă slujba ei violentă.

Serialul depășește acțiunea tipică a unui thriller cu spioni, pe măsură ce ambele femei inteligente, obsedate în egală măsura una de cealaltă, merg cap la cap într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

Serialul a primit multiple premii până în prezent. Jodie Comer a fost premiată cu Emmy în 2019 pentru cea mai bună actriță într-un ro principal. Sarah Oh a câștigat Globul de Aur pentru rolul său în serial, în 2019. Killing Eve a câștigat premiul BAFTA TV AWARDS pentru cel mai bun serial dramatic, iar ambele actrițe principale au fost premiate cu BAFTA pentru rolurile lor în serial.

Filmările pentru această producție au avut loc și în România, în locații precum satul Viscri din județul Brașov și în București în perimetrele Ateneul Român, Politehnica, parcul Carol, Piața Romană, Șoseaua Ștefan cel Mare și la Obor. În serial se menționează că acțiunea se desfășoară la Moscova, Sofia sau Paris.

AMC România difuzează pentru prima dată la televiziune primele trei sezoane ale serialului Killing Eve, cu câte două episoade, în fiecare seară de luni, de la ora 22:45.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.  Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are un istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy.

AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu "Mad Men" în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC se numără câștigătorul Globurilor de Aur ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL