×


Televiziune -- Data și ora publicării: 30.09.2021 11:33:57

Cartoon Network a pregătit episoade de iarnă din Craig și DumbravaBucurești (MEDIA EXPRES) / 30 sep 2021 / Craig și prietenii săi din dumbravă vin cu noi episoade la Cartoon Network de luni, 4 octombrie 2021, de la ora 13:45, televiziunea pregătindu-le copiilor două episoade speciale: "Trick or Creek" și "Vacanța de Iarnă".

Cum școala a început deja și iarna se apropie, Cartoon Network îi pregătește pe cei mici de sezonul friguros și îi înveselește cu noile peripeții ale lui Craig. Însă, nu doar bătaia cu bulgări va fi activitatea favorită în perioada următoare. Fanii serialului vor putea urmări două episoade speciale: „Trick or Creek” și „Vacanța de iarnă”!

Trick or Creek prezintă peripețiile lui Craig într-o seară de Halloween. Acesta vrea să strângă cât mai multe bomboane, însă un spirit neliniștit din dumbravă vrea să îi pună bețe în roate.

Craig se întoarce din lunga vacanță de iarnă și găsește dumbrava pustie și multe pericole în zăpadă. Oare ce va face personajul îndrăgit de cei mici?
Despre serial

„Craig și dumbrava” îi are ca protagoniști pe Craig și prietenii săi, Kelsey și JP. Aventurile lor au loc în misterioasa dumbravă de la marginea orașului - un adevărat paradis al celor mici, plin de fortărețe și curse cu obstacole.

Premiera noilor episoade din serialul „Craig și dumbrava” va avea loc pe 4 octombrie, la ora 13:45. Episoadele vor fi difuzate zilnic, începând cu 4 octomrbie, de la 13:45.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși.
Cu o distribuție extinsă la 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL