×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 01.10.2021 14:58:05

Muzica nouă de la Elton John & Stevie Wonder, Little Sis Nora, James Bond, Lady Gaga & Tony Bennett, Jeremy Zucker, The Rolling Stones și DJ Snake



București (MEDIA EXPRES) / 1 oct 2021 / Universal Music România a publicat la 1 octombrie un newsletter electronic kilometric cu muzica nouă apărută recent, printre care regăsim autorii, trupele, cântăreții și albumele Elton John & Stevie Wonder, Little Sis Nora, coloana sonoară James Bond, Lady Gaga & Tony Bennett, Jeremy Zucker, The Rolling Stones și DJ Snake.

Prezentăm în continuare noutățile în descrierea Universal Music:

Little Sis Nora a lansat piesa „Rave In My Garage”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/RaveInMyGaragePR

Little Sis Nora a lansat piesa electro – „Rave In My Garage”, însoțită și de un videoclip animat și plin de culoare. Titlul piesei completează perfect ritmul crescendo al refrenului si sunetele electronice, ducându-ne cu gândul chiar la un houseparty de pomină.

Single-ul „Rave In My Garage” a fost scris de Eddie Jonsson, Aron Ekberg, Christoffer Sangré și Nora Ekberg, cei trei din urmă ocupându-se și de producția piesei. În plus, Aron Ekberg, Christoffer Sangré și Jessica Sangré au regizat clipul melodiei care este combinația perfectă de lumini, culori pronunțate, dans și distracție, toate elementele care definesc o petrecere de neuitat.

Nora Ekberg, cunoscută sub numele de scenă Little Sis Nora, a intrat în lumina reflectoarelor cu mega hit-ul internațional „I’m an Albatraoz”, lansat în 2014. Piesa a acumulat până în prezent peste 1.2 miliarde de stream-uri, aducându-i astfel Norei trei milioane de ascultători, lunar, pe Spotify și 3.6 milioane de abonați pe YouTube, pe lângă nenumărate concerte pe toate continentele. Cea mai recentă piesă, „MDMA”, se clasează în top 10 în 5 țări în topul Viral Charts, incluzând Germania. Nora a strâns peste 2 miliarde de stream-uri cumulate la piesele ei până în prezent pe platformele de streaming.

//

Elton John & Stevie Wonder lansează piesa „Finish Line”

Asculta / Descarca piesa: https://umusic.lnk.to/FinishLinePR

O nouă piesă extrasă de pe albumul ce urmează să fie lansat „The Lockdown Sessions”: O colecție de 16 piese, toate colaborările lui Elton John cu câțiva dintre cei mai remarcabili artiști din prezent, incluzând: Brandi Carlile, Charlie Puth, Dua Lipa, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rina Sawayama, SG Lewis, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Surfaces, Years & Years, Young Thug, și mulți alții.

Elton John și Stevie Wonder lansează „Finish Line”, cea mai nouă piesă dezvăluită de pe albumul ce urmează să fie lansat „The Lockdown Sessions”.

O colecție de colaborări înregistrate la distanță în ultimele 18 luni, „The Lockdown Sessions” este o combinație încântătoare de 16 piese care sărbătoresc apropierea de alte persoane și care îl surprinde pe Elton colaborând cu o gamă largă de artiști pe care doar el ar fi putut să-i reunească. Albumul va fi lansat pe 22 octombrie.

Săptămâna trecută, Elton a devăluit a doua piesă extrasă de pe „The Lockdown Sessions”, „After All” cu Charlie Puth, o baladă soul clasică, venită în urma hit-ului global „Cold Heart (PNAU remix)” cu Dua Lipa.

„Finish Line” dezvaluie o nouă fațetă a albumului „The Lockdown Sessions”; o piesă remarcantă cu influențe gospel, cu vocea inconfundabilă a lui Stevie și talentul lui inegalabil la pian, piesa a fost realizată și cu ajutorul celor de la The Sunday Service Choir, faimosul cor de gospel al lui Kanye West.

Colaborările anterioare ale celor doi includ „I Guess That’s Why They Call It The Blues” (feat. Stevie la muzicuță) și „That's What Friends Are For” (o piesă pentru un eveniment caritabil, din 1985, în colaborare și cu Dionne Warwick și Gladys Knight), dar prin „Finish Line” este pentru prima dată când aceste două legende ale muzicii au un duet doar al lor. Rezultatul este o piesă care merită așteptarea, fiind un evergreen în care se îmbină perfect cele două stiluri caracteristice ale celor doi mari artiști.

„Finish Line” este produsă de Andrew Watt, câștigător al premiilor GRAMMY. Pe aceeași linie cu paleta variată și bogată care definește albumul „The Lockdown Sessions”, creația piesei a constat în mod egal din destin și muncă, luând naștere din respectul mutual și o pritenie de cincizeci de ani.

Referitor la colaborare, Elton a spus: „Nu puteam să fiu mai mândru de ‘Finish Line’ – Aș îndrăzni chiar să spun că este una dintre cele mai bune piese ale mele din toate timpurile. Vocea lui Stevie este la fel de impresionantă pe cât îmi aduceam aminte – sună de parcă ar avea 17 ani din nou, el cântă cu fericire indubitabilă și cu exuberanță în vocea sa. Andrew Watt a făcut o treabă incredibilă când a produs piesa. A fost un proces magic. Întotdeauna am adorat să colaborez cu Stevie și sunt încântat că după cincizeci de ani de prietenie, am făcut în sfârșit un duet doar al nostru. El a fost întotdeauna atât de mărinimos și drăguț cu mine și talentul său întrece orice limite. Când asculți ce poate să facă vocal și instrumental în ‘Finish Line’ realizezi că ai de a face cu un adevărat geniu.”

Stevie Wonder spune: „Este în același timp o bucurie și o onoare să cânt pentru Elton! El a fost cu adevărat unul dintre cei mai grozavi oameni în muzică, prietenie și iubire pe care i-am întâlnit în această viață! Creația artistică și muzica înseamnă, precum iubirea, un angajament continuu care ține mai multe vieți. Și Elton, oricine îți aude vocea în timp ce cânți “Finish Line”, îți va auzi înțelepciunea, durerea, sufletul, iubirea, dar și puterea… O ador! Felicitări ție și piesei noastre care ne definește nesfârșita prietenie și colaborare muzicală! Mult trăiască Sir Elton John!!!"

//

A fost lansata coloana sonora a filmului James Bond "No Time To Die"

ASCULTĂ: https://umusic.lnk.to/NoTimeToDieSoundtrackPR

Decca Records a lansat soundtrack-ul lui Hans Zimmer pentru cel de-al 25-lea film James Bond, „No Time To Die”.

Soundtrack-ul include piesa electrizantă a lui Billie Eilish, care dă și titlul albumului – „No Time To Die”, co-scrisă cu fratele ei Finneas O’Connell, care a ajuns în fruntea clasamentului Official UK Singles Chart în prima săptămână de la lansare anul trecut. Artista de 18 ani se alătură unui line-up incomparabili de artiști, incluzând Dame Shirley Bassey, Madonna, Adele și Sam Smith, care au fost selectați în mod special pentru a avea onoarea de a interpreta piesa oficială a unuia dintre filmele Bond.

Producătorii James Bond, Michael G. Wilson și Barbara Broccoli, au spus: “Hans și echipa sa au realizat o coloană sonoră excepțională și emoționantă pentru No Time To Die. A fost un privilegiu să lucrăm cu acest compozitor legendar pentru unul dintre cele mai bune sountrack-uri Bond dintotdeauna. Billie și FINNEAS au creat un titlu puternic pentru cel de-al 25-lea film.”

Johnny Marr și Steve Mazzaro i s-au alăturat lui Zimmer la crearea și producția soundtrack-ului. Regizorul filmului, Cary Joji Fukunaga a adăugat: “Sunt mai mult decât entuziasmat că Hans s-a ocupat de soundtrack-ul pentru No Time To Die. Muzica filmelor Bond a fost întotdeuna legendară și deja am fost martor la cum Hans a contribuit cu geniul său muzical la moștenirea Bond.”

No Time To Die de la EON Productions și Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM), este regizat de Cary Joji Fukunaga și îl are în rolul principal pe Daniel Craig, care îl joacă pentru a cincea oară pe James Bond. Lui Craig i se alătură Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, și Christoph Waltz, care își reiau rolurile din filmele anterioare, cu Rami Malek, Lashana Lynch, și Ana de Armas în roluri noi.

Hans Zimmer a înregistrat peste 200 de proiecte, care au încasări de peste 28 de miliarde de dolari la nivel global. Zimmer a fost onorat cu un premiu Academy Award®, două premii Golden Globes®, trei premii Grammys®, un premiu American Music Award, și un Tony® Award.

Decca este una dintre cele mai cunoscute case de discuri din lume, asociata cu unele dintre cele mai faimoase acte muzicale, incluzând The Rolling Stones, David Bowie, Luciano Pavarotti și Ella Fitzgerald printre mulți alții. Decca a lansat multe coloane sonore de success, precum „Gladiator”, „Braveheart”, ”Shine”, trilogia „The Hobbit”, ultimul soundtrack Bond, „Spectre”, și soundtrack-ul câștigător al premiilor Oscar, „ The Shape of Water”. Află mai multe pe www.decca.com.

//

Lady Gaga și Tony Bennett au lansat albumul “Love For Sale”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/LoveForSaleAlbumPR

Dupa lansarea single-urilor “I Get A Kick Out Of You” si “Love For Sale”, albumul lansat in colaborare de Lady Gaga si Tony Bennett a fost lansat, fiind ultimul proiect muzical al lui Tony Bennett inregistrat intr-un studio. Totodata, albumul este punctul culminant al colaborarilor dintre cei doi artisti, acestia lucrand impreuna de zece ani. Cei doi au mai realizat impreuna proiectul “Cheek to Cheek”, din 2014, care a debutat pe primul loc in Statele Unite ale Americii.

Cu peste 34 de milioane de albume si 170 de milioane de single-uri vandute, Lady Gaga este unul dintre cei mai bine vanduti artisti din istorie. Realizarile cantaretei includ numeroase performante in Cartea Recordurilor, trei premii Brit Awards, unsprezece premii Grammy, un premiu Oscar precum si premii din partea Songwriters Hall of Fame și Council of Fashion Designers of America.

Tony Bennett a lansat peste 70 de albume in cariera sa, cel mai important fiind “I Left My Heart in San Francisco”. Trei proiecte muzicale au fost certificate cu discul de platina in Statele Unite ale Americii, iar opt albume au primit discul de aur. Tony a castigat 20 de Grammy-uri, 2 premii Primetime Emmy, a fost numit un maestru de NEA Jazz Master si a fost onorat cu un premiu de la Kennedy Center. Bennett a vandut peste 50 de milioane de piese la nivel global.

LOVE FOR SALE Tracklist:

01. It's De-Lovely
02. Night and Day
03. Love For Sale
04. Do I Love You
05. I Concentrate On You
06. I Get a Kick Out of You
07. So In Love
08. Let's Do It
09. Just One of Those Things
10. Dream Dancing
11. I’ve Got You Under My Skin (DELUXE ONLY)
12. You’re The Top (DELUXE ONLY)

//

Jeremy Zucker a lansat albumul “CRUSHER”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CRUSHERPR

Materialul “CRUSHER” este raspunsul lui Jeremy la tot ceea ce a realizat in timpul pandemiei, fiind si o continuare a albumului de debut, “love is not dying”, lansat in timpul lockdown-ului. Mesajul nu a fost perceput de persoana pentru care a fost scris primul proiect muzical, iar “CRUSHER” exprima exact sentimentul, pe care il ai in momentul in care realizezi ca ai fost strivit de persoana iubita.

Albumul contine piesele “18”, printre care “HONEST” si “cry with you”, melodii care au primit recenzii pozitive din partea Billboard, Consequence, Entertainment Tonight, Ones To Watch, Variance Magazine, dar si alte publicatii.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=wCk--S7BfPA

//

Pe 19 octombrie, Zucker va incepe turneul “MORE NOISE !!!!” si va concerta in 20 de orase din America de Nord.

Artistul din New Jersey a debutat in 2015 si de atunci a acumulat peste 5,3 miliarde stream-uri la nivel global si a vandut peste 3 milioane de albume. Cele mai cunoscute piese ale lui Jeremy sunt “talk is overrated”, feat. Blackbear, “all the kids are depressed”, “you were good to me” impreuna cu Chelsea Cutler si “comethru”. Albumul de debut a ajuns in Top 25 din Billboard Hot 200. In 2021, Jeremy a colaborat cu Chelsea Cutler pentru EP-ul “brent ii”.

CRUSHER TRACKLIST
1. “i-70”
2. “Deep end”
3. “Cry with you”
4. “I can’t look at you”
5. “When i’m around”
6. “Therapist”
7. “Sex & cigarettes”
8. “HONEST”
9. “18”
10. “Sociopath”
11. “Don’t come over, i’m an asshole”
12. “No one hates you (like i do)”

//

Calum Scott a lansat single-ul „RISE”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=C2IYtf4lWUE

Calum Scott lansează noua lui piesă măreață „Rise" - un imn binevenit și care te binedispune dedicat puterii de a rezista indiferent de circumstanțe.
Produs de Gabe Simon și Jon Maguire, cantecul „Rise” oferă exact alinarea necesară în vremurile grele. Pe parcursul cântecului cu sunete vesele și maiestuoase, cu tobe pronunțate, armonii glorioase și note de pian, Calum completeză cu vocea sa plină de substanță, care capturează perfect mesajul încurajator ce se situează la baza piesei „Rise.”

“‘Rise sărbătorește depășirea obstacolelor, înfrângerea sorții și triumfarea în ciuda oricărei greutăți care apare pe parcurs și te lovește tare drept în fața”, spune Calum.
“Cu toții am trecut prin asta în viața noastră: sentimentul când ești demotivat sau lipsit de inspirație, sentimentul că viața încearcă să te răpună, și că este mai ușor să nu faci nimic când viața îți aruncă greutăți în fața. Am vrut să scriu o piesă care să le dea oamenilor puterea să-și urmeze visurile și să încerce să îmbrățișeze viața, indiferent prin ce trec sau care sunt circumstanțele lor. Cu toții avem șansa să o facem în felul nostru, să plecăm cu dreptul și să ne înălțăm.”

„Rise” marchează o îndepărtare îndrăzneață de la stilul soul minimalistic al celui mai recent single al lui Calum – „Biblical.” După ce a lansat balada plină de emoție, Calum a revenit cu o versiune ASL (American Sign Language) a piesei „Biblical”, realizată în colaborare cu Deaf West Theatre, câștigător al premiilor Tony Award®. Calum a colaborat recent cu Lost Frequencies pentru noua „Where Are You Now”, care deja a acumulat peste 50 de milioane de stream-uri la nivel global. Calum se pregătește pentru lansarea mult așteptată a celui de-al doilea album al său, programat pentru lansare la începutul lui 2022.

Cu lansarea albumului său de debut din 2018 „Only Human”, cântărețul și compozitorul stabilit în U.K., Calum Scott, a ajuns pe prima poziție în topul iTunes chart în peste 20 de țări de pe mapamond, acumulând peste 7.5 miliarde de stream-uri până în prezent. „Only Human” include mega hit-ul premiat cu platină - „You Are The Reason,” o piesă care a intrat în primele 25 de poziții în topul US Viral 50 de pe Spotify și a ajuns în top 10 în iTunes single chart în 38 de țări. Pe album este inclus de asemenea și cover-ul lui Calum premiat cu platină - „Dancing On My Own,” pentru care artistul a fost nominalizat în categoria Best British Single în cadrul premiilor Brit Award.

//

Piesa noua de la The Rolling Stones - "Troubles A' Coming"

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TroublesACominPR

The Rolling Stones a lansat o piesă nemaiauzită până acum, „Troubles A’ Comin”, care va fi inclusă pe noua versiune ce urmează să fie lansată, care sărbătorește cea de-a patruzecea aniversare a albumului premiat cu multi-platină din 1981 – „Tattoo You”.

Original înregistrată de trupă în Paris, în 1972, și lansată acum pentru prima dată, piesa „Troubles A’ Comin” este un cover catchy și multilateral al originalului ce îi aparține lui Chi-Lites. Piesa, predominată de acorduri de chitară, este precum o piatră prețioasă pentru fanii trupei, dând un sneak peek irezistibil al pieselor relucrate de pe albumul „Tattoo You”.

Legendele rock’n’roll s-au pus iar în mișcare pentru turneul în SUA, „No Filter”, care a început în St. Louis duminica trecută, pe 26 septembrie. Acest turneu vine în urma succesului masiv din 2020 al relansării albumului iconic din 1973 – „Goats Head Soup”, care a urcat albumul înapoi pe prima poziție în UK.

Versiunea relucrată – „Tattoo You (40th Anniversary)” va conține cele unsprezece piese originale de pe album, incluzând evergreen-urile „Hang Fire”, „Waiting On A Friend” și, bineînțeles, piesa de deschidere care a devenit semnătura trupei, „Start Me Up”. Piesa „Troubles A’ Comin” va fi inclusă pe versiunile standard și deluxe ale CD-ului, precum și pe versiunile de vinil ale albumului ce urmează să fie lansat.

PRE-COMANDĂ albumul: https://the-rolling-stones.lnk.to/TattooYou2021PR

//

Paula Jivén lansează piesa „What Are You Hungry For?”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/WhatAreYouHungryForPR

Cântăreața și compozitoarea suedeză în vârstă de 17 ani, Paula Jivén, lansează piesa cu semnificații profunde „What Are You Hungry For?”.
Deja de la primele single-uri, Jivén a demonstrat abilitatea de a jongla între realismul emoționant și sensibilitatea visătoare, o dinamică accentuată de juxtapunerea grațioasă a instrumentelor clasice și electronice.

În piesa „What Are You Waiting For?”, Jivén ilustrează lupta unei prietene apropiate cu o tulburare alimentară, vocea ei suavă îmbinându-se perfect cu beat-urile captivante ale piesei.
Referitor la single, Paula a declarat: „Inspirația pentru WAYHF? a venit atunci când am văzut pe cineva foarte bolnav, dar fără să fiu în stare să ajut cumva. Așa de multe fete se înfometează pentru că au impresia că nu sunt suficient de bune și vreau ca ele să știe că a-ți face rău singur nu este niciodată soluția. WAYHF? este o piesă despre când te sabotezi singur și nu ai încredere în tine, dar și despre a crește și a învăța să te iubești pe tine. Am scris acest cântec pentru o prietenă apropiată care trecea printr-o criză personală. Am vrut să-i aduc confort și iubire în haos, să-i ofer pace, dar și să o fac să se gândească la întrebări importante, înțelegeți ce zic? De aici vine întrebarea. De ce îți este foame? Ce îți aduce fericire și împlinire și – orice e important pentru tine – în viața ta? Aceasta este întrebarea pe care vreau să o pun. Pentru că vreau să știu!<3".

Cântăreața și compozitoarea suedeză din Gothenburg, Paula Jivén, are doar 17 ani și deja ia lumea cu asalt cu vocea ei unică, care sifdează toate așteptările, în timp ce aceasta își urmează instinctele jucăușe si îndrăznețe. Având țelul de a „sfida confortabilul și de a aduce liniște celor neliniștiți”, Jivén este așteptată cu nerăbdare să lanseze piese ce îi evidențiază talentele supreme de povestitoare și puterea enormă a vocii sale captivante.

Prima ei apariție la TV a fost la frageda vârstă de 13 ani, când a primit golden buzzer-ul de la Bianca Ingrosso în cadrul emisiunii „Sweden s Got Talent”, pentru interpretarea piesei „Billie Jean”. Paula și-a creat o comunitate loială pe TikTok, unde își ține la curent fanii. Aceasta a spus: „Am o mulțime de fete tinere care mă urmăresc și pentru mine este important să le arăt că ele pot fi oricine își doresc să fie – ele pot fi ele însăși infiderent de situație. Încerc să fiu onestă și directă cu ele și același lucru se aplică și în muzica mea. Mereu vreau să fiu pe cât se poate de autentică în piesele mele, pentru ca atunci când le asculți să le și simți”.

//

Chelsea Cutler a lansat piesa “Devil On My Shoulder”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=PRUCQ4vwl7w

Chelsea Cutler lanseaza piesa "Devil On My Shoulder", in care vorbeste despre sanatatea ei mintala si depresia prin care a trecut. Cutler a declarat ca a avut nevoie sa mearga inr-un loc, unde sa se distinga de depresia ei, aceasta fiind parte din identitatea artistei. Titlul melodiei personifica starea in care s-a aflat artista, deoarece depresia ei ii influenta toate actiunile.

Noul album al lui Chelsea Cutler, “When I Close My Eyes”, va fi lansat pe 15 octombrie 2021, si va contine piesele “Calling All Angels” feat. Quinn XCII, “You Can Have It”, si “Walking Away”, care au acumulat peste 15 milioane de stream-uri pe Spotify.
Acest proiect reprezinta un nou capitol din cariera artistei. In 2020, Chelsea a lansat proiectul de debut “How To Be Human”, iar in 2021, EP-ul “brent ii” impreuna cu Jeremy Zucker. Aceasta a colaborat cu Quinn XCII pentru “Stay Next To Me”, cu Louis The Child si Quinn XCII pentru “Little Things”, cu The Band Camino pentru “Crying Over You” with The Band CAMINO, dar si cu Noah Kahan pentru “Crazier Things”.

Chelsea Cutler a acumulat peste 750 milioane de stream-uri in cariera sa. Ea a concertat la festivaluri faimoase, precum Governors Ball, Bonnaroo si Lollapalooza, dar si la emisiunile The Late Show with Stephen Colbert, The Late Late Show with James Corden, Late Night with Seth Meyers si Today.

//

DJ SNAKE a lansat, impreuna cu Malaa, piesa “Pondicherry”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Ybmlcjys1pY

Dupa succesul piesei “Ring The Alarm”, DJ SNAKE si Malaa colaboreaza din nou pentru piesa “Pondicherry”. Noua melodie va putea fi auzita in FIFA 22, aceasta facand parte din soundrack-ul noul joc al celor de la EA Games. DJ SNAKE este un mare fan al francizei, acesta aparand cu un caracter facut custom in trailer-ul modului de cariera.

DJ Snake și-a făcut debutul în 2016 cu Encore, un album ce a ajuns pe prima poziție în topul Billboard Top Dance/Electronic Albums și a debutat în top zece la nivel global. De când a câștigat de discul de platina pentru hit-ul „Let Me Love You” ft. Justin Bieber, DJ Snake a triumfat cu hituri colosale precum „You Know You Like It” (cu AlunaGeorge), „Lean On” (cu Major Lazer, featuring MØ), și „Taki Taki” ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B. Al doilea album, Carte Blanche, a fost lansat în iulie 2019 și a ajuns pe primul loc în topul Billboard US Top Dance/Electronic Albums chart. DJ Snake este recunoscut acum drept unul dintre cei doi artiști dance din lume care să aibă trei piese ce au strans peste un miliard de stream-uri pe Spotify.

DJ-ul și producătorul Malaa și-a îmbrățișat identitatea învăluită de când a debutat pe scenă în 2015 și își păstrează anonimatul prin intermediul personajului pe care îl joacă și prin lansările de mixuri, intitulate „WhoIsMalaa”. Împreună cu fluxul său constant de lansări, Illegal Mixtapes și NO REDEMPTION (Tchami x Malaa), proiectul Malaa este bine cunoscut pentru remixuri ce includ „Oh Me Oh My (feat. Travis Scott, Migos, GASHI),” „Mind (feat. Kai)” pentru Major Lazer și Tchami’s “Afterlife (feat. Stacy Barthe)”.

//

Gracie Abrams a lansat “Feels Like”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8kUwyPVxhKo

Noua piesa a lui Gracie Abrams este un experiment, in care artista se distanteaza de stilul ei. Cu toate acestea, melodia este excelenta, Gracie evidentindu-si vocea puternica.

Noul cantec este produs de Blake Slatkin, Carter Lang si Gracie, folosind un pian lin si sintetizatoare, care creeaza suspans piesei. Tobele sunt spectaculoase, imbinand perfect modul in care artista isi descrie sentimentele prin intermediul versurilor.

In februarie 2022, Gracie va porni intr-un in America de Nord, concertand de 20 de ori in 20 de orase diferite.

În octombrie 2019, Abrams și-a făcut debutul oficial cu piesă „Mean It”. Primul proiect de debut al lui Gracie prezintă single-urile „21”, „Mi-e dor de ține, îmi pare rău” și „Mâneci lungi”. Numită "o artistă pe care trebuie să o urmăresti" de Pigeons & Planes, Fader și iD - și încoronată una dintre cele șapte artiste de Vogue UK. De-a lungul anilor, Abrams a împărtășit clipuri de acasă ale melodiilor sale pe rețelele de socializare, adunând peste zeci de mii de urmăritori pe Instagram înainte de a lansa chiar și prima să piesă.

//

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume.
La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultura prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artiști și produce și distribuie cea mai apreciată muzica din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani. Pentru mai multe informații despre Universal Music Group N.V., vizitați www.universalmusic.com

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata in urma cu 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL