×


Televiziune -- Data și ora publicării: 08.10.2021 19:52:55

EUROSPORT difuzează mai multe competiții ale Federației Internaționale de Schi (FIS)București (MEDIA EXPRES) / 8 oct 2021 / Discovery Sports a încheiat un nou acord pe mai mulți ani cu Infront pentru a aduce o multitudine de competiții ale Federației Internaționale de Schi (FIS) fanilor din peste 50 de țări din Europa. Astfel, Eurosport își întărește statutul de „Gazdă a Sporturilor de Iarnă”, potrivit unui comunicat difuzat de Discovery.

Competițiile Cupelor Mondiale FIS ce includ fiecare etapă din Cupa Mondială de Schi Alpin*, Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile, Cupa Mondială de Schi Fond, Cupa Mondială de Combinată Nordică și competiții de Snowboard, Freestyle și Freeski vor fi disponibile pe platformele Discovery, inclusiv Eurosport, pentru următorii cinci ani. Fanii sporturilor de iarnă vor putea urmări în fiecare weekend al sezonului rece competiții în direct.

Oferta de evenimente de iarnă va include și drepturile pentru difuzarea Campionatelor Mondiale FIS de Schi Alpin și Schi Nordic din 2023 (desfășurate în Franța și Slovenia) și 2025 (Austria și Norvegia), alături de Campionatele Mondiale FIS de Snowboard, Freestyle și Freeski din 2023 (Georgia) și 2025. Competiția de biatlon World Team Challenge va fi difuzată de asemenea, alături de seria Summer Grand Prix de sărituri cu schiurile, în fiecare an până în 2025.

În total, fanii sportului de iarnă vor putea urmări cel puțin 1000 de ore de competiții în direct de la cele mai mari și importante evenimente în fiecare an, având la îndemână cel mai extins portofoliu de transmisiuni.

Andrew Georgiou, Președinte Sport, Discovery, a declarat: „Eurosport a fost mereu gazda sporturilor de iarnă, oferind fanilor cea mai mare selecție de competiții și acces către sportivii pe care îi iubesc. Mă bucur că investiția continuă a Discovery Sports în cele mai importante evenimente sportive și parteneriatul nou cu Infront ne vor permite să livrăm toate cursele Cupei Mondiale și a Campionatelor Mondiale în timp ce ne îndreptăm atenția spre Beijing 2022.”

Discovery este locul în care fanii pot avea experiența de vizionare cea mai bună pentru sporturile de iarnă, cu cei mai buni experți și tehnologie de ultimă generație care aduce publicul mai aproape de acțiune.

Eurosport Cube a fost în centrul „redefinirii experienței de vizionare a Jocurilor Olimpice” la PyeongChang 2018, iar investițiile Discovery în tehnologie fac ca noi inovații să urmeze să fie dezvăluite fanilor înaintea Beijing 2022.

* Exclude evenimente desfășurate în România. Cursele din Austria și Elveția fac parte dintr-un acord separat.
** Acoperirea evenimentelor din acest acord de către Discovery și Eurosport exclude țările Nordice.

Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews au în total 246 de milioane de abonați, în 75 de țări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 30 milioane de vizitatori unici pe lună. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaționale. Pentru mai multe informații, vizitați corporate.eurosport.com.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL