×


Televiziune -- Data și ora publicării: 11.10.2021 13:19:47

Super eroinele DC continuă aventura cu noi episoade la Cartoon NetworkBucurești (MEDIA EXPRES) / 11 oct 2021 / Cartoon Network va difuza noi episoade din serialul Super eroinele DC de luni, 18 octombrie 2021, de la ora 15:55, iar de sâmbătă, 16 octombrie și duminică, 17 octombrie, fanii acestora vor putea urmări un maraton special din episoadele vechi.

Wonder Woman, Batgirl, Green Lantern, Supergirl, Bumblebee și Zee Zatara revin cu un nou sezon, și mai palpitant, înainte de lansarea celor mai noi episoade - cu un un maraton special cu episoade din primul sezon.

În noul sezon supereroinele decid să-şi cumpere împreună prima lor maşină, însă împărțirea automobilului se dovedeşte a fi poate cea mai complicată misiune de până acum.

Kara realizează că trebuie să fie în două locuri simultan, o cină cu un investitor important pentru afacerea tatălui ei şi un concert al Maniaxaţilor Maliţioşi, trupa ei preferată! Pentru a rezolva problema, apelează la ajutorul lui Bizaroo.

Diana este invitată să cânte la un concurs de talente, însă când foloseşte un artefact magic pentru a-şi îmbunătăţi vocea, haosul se dezlănţuie asupra Metropolisului.

Toată lumea a auzit de eroinele Wonder Woman, Supergirl și Batgirl. Însă, la liceu, în calitate de adolescente atipice, ele au mult mai multe lucruri de rezolvat decât să protejeze locuitorii orașului Metropolis. La urma urmei, să fii adolescent este destul de dificil. Dar, dacă pui la socteală și superputerile și identitatea secretă, lucrurile se complică și mai rău!

Episoadele noi vor fi difuzate zilnic, din 18 octombrie, de la ora 15:55 iar maratonul va fi difuzat sâmbătă, 16 octombrie, și duminică, 17 octombrie, în intervalul 15:55-21:30.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși.

Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie.

Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL