×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 27.10.2021 19:59:21

A început votul pentru People's Choice Awards - categoria dedicată publicului din România: Romanian Social Media Star of 2021



București (MEDIA EXPRES) / 27 oct 2021 / E! Entertainment Television, televiziunea parte a NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer, cu distribuție pe platforme multiple, a anunțat la 27 octombrie începerea votului pentru People’s Choice Awards, ediția 2021. Pentru a treia oară în istoria premiilor, People's Choice Awards are o categorie dedicată publicului din România: Romanian Social Media Star of 2021.

Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Ceanu Zheng, Cristina Almășan, Dorian Popa, Mădălin Șerban, Maria Zvinca și Marilu Dobrescu sunt nominalizații de anul acesta.

PEOPLE’S CHOICE AWARDS se difuzează pe 7 decembrie, la E!.

E! invită fanii din întreaga lume să voteze pentru cele 40 de categorii din industria televiziunii, muzicii, filmelor și din cultura pop. Fereastra de votare se deschide pe 27 octombrie și se închide pe 17 noiembrie pe http://www.votepca.com/ro sau Twitter.

Pentru a treia oară în istoria premiilor, People's Choice Awards a deschis o categorie dedicată publicului din România: Romanian Social Media Star of 2021, unde 8 concurenți vor intra în cursă. Anul trecut, Cristina Ich a fost votată Romanian Social Media Star of 2020, iar Adelina Pestritu a obținut trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

Cei 8 nominalizați au declarat:

Alina Ceușan: “Nominalizarea mă bucură în mod evident, mai ales că se întâmplă în ani consecutivi, ceea ce înseamnă că facem bine ceea ce facem, ca echipă. Așteptăm voturile celor care ne urmăresc în activitatea noastră online și gala de premiere!”

Carmen Grebenișan: “WOW, super tare! La cât mai multe nominalizări de genul! Vă mulțumesc foarte mult pentru această nominalizare. Cu acest trofeu, anul 2021 ar fi complet pentru mine.”

Ceanu Zheng: “Când aveam 17 ani și am filmat primul vlog pe youtube cu un telefon not last generation, nu visam că voi ajunge atât de departe. În fiecare zi, încerc să fiu o variantă mai bună a mea și să trimit în univers âtata iubire cât am primit eu online și offline. Mulțumesc, E! Entertainment, pentru această nominalizare, înseamnă mult pentru mine. #neverstopdreaming #neverstopworkingforyourdream”

Cristina Almășan: “OMG! Nu m-am așteptat nicio secundă să fiu nominalizată la E! People’s Choice Awards. Nu te aștepți niciodată la așa ceva, deși speri de fiecare dată ca munca să-ti fie recunoscută și apreciată. Sunt momente care te copleșesc atât de tare, încât îți vine să renunți, dar îți reamintești că aceste emoții, precum aflarea veștilor bune, nu se compară cu nimic. Devii mai puternic și mai motivat să muncești! Mulțumesc pentru nominalizare și mulțumesc că mă susțineți! Datorită vouă am ajuns aici.”

Dorian Popa: “Mulțumesc E! Entertainment pentru nominalizare! O veste foarte bună, venită într-o perioadă mai grea pentru noi toți. Mă bucur de nominalizarea la categoria Romanian Social Media Star of 2021, ca de altfel de toate premiile primite, mă motivează să fiu din ce în ce mai bun și mai implicat. Le mulțumesc și oamenilor care mă urmăresc zilnic și promit să rămân același Dorian Popa. Doamne ajută!”

Mădălin Șerban: “WOOOOOOW! Frățiorilor, datorită vouă am reușit să ajung aici. Am primit vestea cea mare că sunt nominalizat la E! People’s Choice Award. Nu m-am așteptat la asta nicio secundă și sunt fericit că am creat aceasta poveste împreună. Mulțumesc pentru nominalizare și haaaai cu voturile să vedem cine merită mai tare premiul pentru Romanian Social Media Star.”

Maria Zvinca: “Păcat că nu puteți auzi țipetele de bucurie prin scris. Sunt foarte flatată că sunt din nou nominalizată, chiar este o onoare sa fiu într-o selecție atât de restrânsă de creatori. Pentru mine tot ce fac în online e foarte important, îmi iau rolul de creator de conținut în serios și mintea mea caută non stop idei de proiecte care pot aduce ceva nou în online-ul românesc. Iar faptul că E! Entertainment recunoaște eforturile mele și mă încadrează în această listă de nominalizați, mă bucură și îmi dă încredere. Mulțumesc E!, hai să vedem cine a câștigat inima oamenilor în ultimul an.”

Marilu Dobrescu: “Sunt atât de încântată că e imposibil ca doar câteva rânduri în scris să poată cuprinde un entuziasm atât de masiv. Mulțumesc și iar mulțumesc pentru această nominalizare, sunt onorată! Îmi vine sa îmi pun un rock’n’roll din anii ’80 și să îl dau la volum maxim ca să pot să sărbătoresc cum trebuie, în stilul caracteristic!”

Fereastra de votare este deschisă în intervalul 27 octombrie - 17 noiembrie. Fanii pot vota de până la 25 de ori pe zi/categorie/modalitate de vot (pe site sau Twitter). În data de 9 noiembrie, voturile sunt dublate, astfel fanii pot vota de până la 50 de ori pe categorie/modalitate de vot. Pentru votarea pe Twitter, postările trebuie să fie publice pentru a fi luate în considerare. Postările sunt luate în considerare dacă acestea conțin cele două hashtaguri: hashtag cu numele categoriei (#RomanianSocialMediaStar) și hashtag cu numele nominalizatului.

Spre exemplu: Votez pentru #RomanianSocialMediaStar pe #NumeleNominalizatului la E! People’s Choice Awards! #PCAs

Hashtagurile nominalizaților sunt: #AlinaCeusan, #CarmenGrebenisan, #CeanuZheng, #CristinaAlmasan, #DorianPopa, #MadalinSerban, #MariaZvinca și #MariluDobrescu.

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Pentru noutăți și conținut exclusiv, urmăriți @eentertainmentromania (Instagram) | @Eentertainmentro (Facebook)
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL