×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 28.10.2021 12:39:14

ANGA COM a anunțat congresul și târgul cabliștilor din Germania cu desfășurare fizică în perioada 10-12 mai 2022



București (MEDIA EXPRES) / 28 oct 2021 / ANGA COM, principala expoziție și conferință din Europa pentru comunicațiile broadband, televiziune și distribuție online, a anunțat revenirea evenimentului fizic în perioada 10-12 mai 2022, la Köln în Germania. Organizatorii au deschis rezervarea standurilor și înscrierile pentru prezentările de tehnologii.

Subiectele principale ale ANGA COM 2022 sunt FTTH, DOCSIS 4.0, 10G, Wifi, Fixed Mobile Convergence, Sustainability, Artificial Intelligence, Cloud Services, OTT, AppTV, Video Streaming, Smart City și Smart Home. Pentru aceste subiecte, în cadrul apelului de participare pot fi depuse propuneri de prezentare pentru programul de tehnologie.

Mai mulți furnizori de tehnologie au confirmat deja rezervările pentru standurile de expoziție, printre care ASTRA, ASTRO Strobel, AVM, Berthold Sichert, BTV Multimedia, CommScope, DCT DELTA, Deutsche Glasfaser, Emtelle, gabo, Ocilion IPTV Technologies, Technetix, Vodafone și WISI Communications (reprezentați în România de Peruvision).

"Industria broadband se confruntă cu un nou spirit de optimism. Chiar și după pandemie – sau tocmai din cauza experienței de anul trecut – extinderea rețelelor de bandă largă este în fruntea agendei peste tot în Europa. În Germania, de exemplu, cu cele peste 40 de milioane de gospodării, operatorii de rețea și un număr în continuă creștere de investitori internaționali au anunțat o investiție de multe miliarde", se arată în comunicatul care anunță evenimentul.

Dr. Peter Charissé, Managing Director ANGA COM a declarat: „Puterea ANGA COM a fost întotdeauna să reunească operatorii de rețea, mass-media, investitorii și vânzătorii într-un mod divers și la nivel internațional. Întâlnirile individuale și evenimentele probabil vor scădea, pe termen lung. Cu toate acestea, o expoziție internațională bine organizată va rămâne cea mai eficientă modalitate pentru vânzători și clienți de a îndeplini nevoia de a-și întâlni clienții noi și pe cei existenți, în persoană. Acest lucru este valabil mai ales pentru contactele la nivel internațional”.

În perioada 10-12 mai 2022, ANGA COM se va desfășura la o dată care să permită suficient timp de pregătire. De asemenea, vremea va fi favorabilă la începutul verii. Traficul aerian internațional către Köln și Duesseldorf s-a redresat în ultimele săptămâni. În plus, restricțiile de călătorie legale și impuse de companii ar trebui să fie ridicate cel târziu până în primăvara anului viitor, consideră organizatorii.

ANGA COM este cea mai importantă expoziție și conferință din Europa pentru bandă largă, televiziune și online. Acesta reunește operatorii de rețea, vânzătorii și furnizorii de conținut cu privire la toate problemele legate de distribuția în bandă largă și media. Cel mai recent eveniment ANGA COM a adunat peste 500 de expozanți din 35 de țări și 20.000 de participanți din 83 de țări. Printre participanți s-au numărat 540 de operatori de rețele și platforme care deservesc peste 200 de milioane de gospodării din toată Europa, precum și 370 de companii media. Un total de 44% dintre participanți au aparținut conducerii superioare din companii.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL