×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 23.11.2021 11:17:51

Halle Berry va primi distincția “THE PEOPLE’S ICON” la gala PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2021București (MEDIA EXPRES) / 23 nov 2021 / Televiziunea E! a anunțat că Halle Berry, actrița premiată cu Oscar, regizor și producător, va primi distincția “The People’s Icon” în cadrul Galei People’s Choice Awards 2021. Cardi B, artistă premiată cu Grammy, îi va înmâna trofeul în timpul ceremoniei.

Cu șapte nominalizări și un trofeu PCA, ea primește recunoașterea pentru contribuția sa în televiziune și film, inclusiv pentru debutul său regizoral din filmul Cicatrici (Bruised). Cardi B și Halle Berry au făcut echipă pentru producția coloanei sonore a acestui film, realizând șase piese, dintre care una semnată de Cardi B. Gala People’s Choice Awards 2021 este transmisă în direct de E! în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, de la 4:00 a.m, din Barker Hangar în Santa Monica, CA.

“De-a lungul carierei sale, Halle Berry a doborât obstacole, a regizat și a interpretat o diversitate de roluri care au deschis drumuri noi și pentru alții în această industrie.”, a declarat Jen Neal, Executive Vice President, Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming. “Pe lângă recunoașterea activității sale din industria filmului și a puterii sale inovatoare, Halle Berry este cunoscută pentru acțiunile sale filantropice ce ajută femeile, copiii și comunitățile defavorizate. Este o personalitate a vremurilor noastre pentru toate aceste motive și mult mai multe, și suntem onorați să îi oferim distincția ‘The People’s Icon’.”

Fie că este vorba de actorie, regie, producție de film, caritate sau modă, Halle Berry a făcut istorie în toate domeniile în care s-a implicat. Memorabilă rămâne interpretarea sa din filmul Puterea dragostei (Monster’s Ball), pentru care a câștigat premiul oferit de Academia Americană de Film pentru “Cea mai bună actriță,” fiind prima femeie de culoare care a primit o statuetă Oscar. Deasemenea trebuie menționate nominalizarea sa la Globurile de Aur la categoria “Cea mai bună actriță” pentru rolul din Frankie și Alice (Frankie and Alice) și câștigarea premiilor Emmy, Globurile de Aur, SAG și NAACP Image Award pentru rolul său din V-o prezentăm pe Dorothy Dandrige! (Introducing Dorothy Dandridge), film la care a contribuit și ca producător.

Recent, Halle Berry a fost producător executiv pentru filmul "The Mothership", pentru Netflix. În 2020, ea a debutat în rolul de regizor al filmului "Cicatrici" ("Bruised"), producție în care și-a adus aportul și în calitate de actriță.

Pe lângă cariera din industria filmului, ea este implicată și în proiecte cu Jenesse Center din Los Angeles, fundație ce ajută victimele violenței domestice și își propune să oprească abuzul domestic la care sunt supuse femeile și copiii. Deasemenea Halle Berry și-a unit forțele cu Novo Nordisk și cu Entertainment Industry Foundation pentru a lansa campanii de conștientizare a diabetului. A susținut o gamă largă de campanii umanitare precum Afghanistan Relief Organization, Black Lives Matter, Clothes Off Our Back, Love Our Children USA, Make-A-Wish Foundation, Stand Up to Cancer, Revlon Run/Walk și United Nations World Food Programme.

Halle Berry este fondatoarea rē•spin, o platformă menită să faciliteze accesul la informații despre sănătate și starea de bine, produse și discuții pe aceste teme. Creată din dorința de a informa publicul larg, rē•spin este o comunitate globală adunată în jurul ideii de corp, minte și suflet în armonie pentru o stare de bine.

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Pentru noutăți și conținut exclusiv, urmăriți @eentertainmentromania (Instagram) | @Eentertainmentro (Facebook)
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL