×

Externe -- Data și ora publicării: 24.11.2021 15:04:26

IBC a anulat evenimentul fizic de la Amsterdam



București (MEDIA EXPRES) / 24 nov 2021 / IBC a comunicat la 24 noiembrie, după mai multe anunțuri contrare, că evenimentul fizic - târg, expoziție, conferințe - IBC2021 a fost anulat.

Într-o declarație, organizatorii evenimentului tehnic dedicat industriei de comunicații, televiziune, radio și cinematografie, pentru companiile de producție și difuzare de conținut, au precizat că decizia vine în urma preocupărilor tot mai mari cu privire la situația Covid-19 din Olanda, care s-a deteriorat în ultima săptămână, și a feedbackului din partea expozanților IBC și a comunității de vizitatori.

Consiliul de organizare al IBC a luat decizia de a împiedica expozanții și vizitatorii să călătorească în Olanda în perioada 3-6 decembrie la centrul de expoziții RAI din Amsterdam, urmând ca IBC20201 să se concentreze pe reunirea comunității de conținut și tehnologie prin varianta online a târgului, IBC Digital.

The International Trade Association for the Broadcast and Media Industry (IABM) a declarat că salută și sprijină decizia IBC de a anula evenimentul din acest an. „În aceste vremuri excepțional de incerte, este ceea ce trebuie făcut și este o reflectare a responsabilității IBC față de industrie”.

Potrivit acestei organizații, IBC există doar pentru industrie. Spre deosebire de alte evenimente, târgul este deținut în întregime de industrie și, datorită succesului său de-a lungul anilor, a contribuit foarte mult prin această structură la dezvoltarea sectorului de broadcast și media, de asemenea, nu există nici un substitut pentru pentru sentimentul de comunitate pe care îl generează.

Organizatorii vor încerca să organizeze evenimentul în format fizic anul viitor la ediția IBC2022.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL