×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 25.11.2021 15:11:15

Digi Sport a lansat aplicația de mobil cu știri din lumea sportuluiBucurești (MEDIA EXPRES) / 25 nov 2021 / Digi Sport a anunțat lansarea aplicației pentru smartphone care oferă acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții printre care fotbal, meciurile Simonei Halep, aruncările Cristinei Neagu și curse din Formula 1 și din MotoGP.

Funcția Reminder permite utilizatorilor să vizioneze la timp competițiile din lumea sportului din România sau internaționale, dar și emisiunile difuzate de televiziunile Digi Sport, direct pe dispozitivul propriu.

Știrile, clipurile video cu cele mai tari momente din cadrul competițiilor, rezultatele partidelor de fotbal sunt disponibile tuturor utilizatorilor, în timp ce partidele integrale difuzate pe site-ul digisport.ro și prin aplicație sunt disponibile exclusiv abonaților DIGI | RCS & RDS, care beneficiază continuu de transmisiunea live a tuturor celor patru televiziuni Digi Sport 1, 2, 3 și 4.

Cu o interfață modernă, noua aplicație este simplu de accesat și utilizat, și oferă userilor posibilitatea de a urmări cu ușurință meciurile în format Live, Video și Text. Utilizatorii pot naviga rapid prin intermediul butoanelor din partea superioară Acasă, Top Știri, Top video, Ultimele știri. De asemenea, aplicația include videoclipuri relevante și analize ale celor mai importante evenimente ale zilei.

Datorită funcției de personalizare a notificărilor, utilizatorii sunt informați rapid despre cele mai interesante știri ale zilei. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din GooglePlay și AppStore.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene: LaLiga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.
De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține Digi24, prima televiziune Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL