×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 26.11.2021 10:59:48

Digi24 a lansat secțiunea de podcasturi „Digi Context”



București (MEDIA EXPRES) / 26 nov 2021 / Cea mai citită sursă de știri din România, Digi24.ro, a anunțat lansarea podcastului Digi Context, un proiect special care aduce săptămânal, în fața publicului, invitați și subiecte de actualitate.

Jurnaliștii Cosmin Prelipceanu, Cătălin Nunu, Filip Standavid, Marco Badea, Robert Kiss și alții, discută și dezbat pe larg, împreună cu invitații speciali cu expertiză în domeniile în care activează, subiecte de interes având ca teme principale politica internă și externă, schimbări climatice și protecția mediului, geopolitica și dinamica spațiului euro-atlantic, precum și cele mai importante evenimente ale săptămânii.

Într-un format relaxat și prietenos, jurnaliștii Digi24 vor trata subiectele cu profesionalismul, independența și exigența de care au dat dovadă de-a lungul anilor, fie pe micul ecran, în fața telespectatorilor, fie la radio, în prezența ascultătorilor sau în mediul online, în atenția cititorilor.
În secțiunea dedicată, pot fi urmărite deja 8 podcasturi, două dintre ele având ca invitați pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și pe șeful CyberInt, Anton Rog.

Cosmin Prelipceanu de 25 de ani cunoaște oameni și îi face să-și spună poveștile la radio și tv. Sunt mii și mii de emisiuni, interviuri și transmisiuni în care a stat de vorbă cu oameni de stat, politicieni de toate rangurile, vedete și oameni obișnuiți. În podcast, el spune poveștile.

Cătălin Nunu, jurnalist - acum Știrile Amiezii, 12:00-15:00, la Digi24. În trecut a prezentat emisiunile Banii în Mișcare, Jurnal Economic, Turist Acasă, Europa Mi-e bine, ți-e bine și a fost corespondent de televiziune de la Cluj. Este editor al știrilor DigiFM și recent realizator Digi Context.

Filip Standavid, jurnalist de radio de mai multă vreme decât i-ar plăcea să recunoască. Născut ardelean, bucureștean naturalizat, londonez prin vocație. Este interesat - adesea peste măsură - de cultura pop, de avangarde și de Delta Dunării.

Marco Badea face parte din echipa Digi24.ro și este jurnalist încă de pe băncile facultății. Pasionat de mediu și geopolitică, pune foarte multe întrebări, îi place să caute explicații și să citească printre rânduri. Crede în puterea cuvintelor și caută mereu să înțeleagă contextul.

Digi24.ro este website-ul cu cel mai mare număr de vizitatori unici din România, care a depășit în luna octombrie 13.500.000.
Despre Digi24

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România (potrivit Reuters Institute Digital News Media Report 2021), fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 49,5 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. Platforma Digi24 deține recordul absolut de trafic all time în online-ul din România, conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici.

Televiziunea Digi24 și site-ul digi24.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține Digi Sport 1, 2, 3, 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, Film Now (pay-tv), și radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL