×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.11.2021 19:49:18

National Geographic difuzează în decembrie documentarul PROCESUL ”CEAUȘESCU”: O REVOLUȚIE FURATĂBucurești (MEDIA EXPRES) / 26 nov 2021 / National Geographic a anunțat cinci premiere printre care și documentarul despre România PROCESUL ”CEAUȘESCU”: O REVOLUȚIE FURATĂ - ce exploreaza zonele gri ale evenimentelor din 1989, iar Nat Geo Wild a anunțat trei premiere în ultima lună a anului.

National Geographic va difuza ZONE FIERBINTE: ANTRAX – o serie documentară în șase părți despre investigatiile desfășurate în contextul atacurilor cu Antrax in SUA, PROCESUL ”CEAUȘESCU”: O REVOLUȚIE FURATĂ - un documentar-ancheta ce exploreaza zonele gri ale evenimentelor din 1989, ATACUL DE LA PEARL HARBOR: MINUT CU MINUT – o serie istorică ce oferă cea mai detaliată radiografie a zilei fatidice care a schimbat cursul celui de-Al Doilea Război Mondial, EMIRATELE VĂZUTE DE SUS - O explorare aeriană spectaculoasă a Emiratelor prezintă transformarea extraordinară a acestei națiuni din ultimii 50 de ani și FABRICA DE MÂNCARE- noi episoade din populara serie poartă telespectatorii în culisele liniilor de producție din America pentru a afla cum sunt realizate câteva dintre cele mai populare produse alimentare.

National Geographic Wild va difuza în premieră în decembri IARNA SĂLBATICĂ - un colaj de programe ce aduce în prim-plan lupta strânsă a animalelor sălbatice din toată lumea în sezonul înghețat, SECRETE LA ZOO: CAROLINA DE NORD- vă permite să explorați viața într-una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume și PLANETA REPTILELOR - Reptilele devin tot mai fascinante pe măsură ce le înțelegem comportamentul și oamenii de știință le descoperă secretele.

Prezentăm în continuare descrierea emisiunilor pe larg.

NATIONAL GEOGRAPHIC

ZONE FIERBINTE: ANTRAX - Episoade duble, în premieră în fiecare vineri, din 3 decembrie, de la 22:00

Imediat după atacurile din 11 septembrie, Statele Unite au fost zguduite de un alt atac, atunci când scrisori care conțineau antrax au fost trimise unor victime inocente. Atacul anonim s-a soldat cu cinci morți și a stârnit panică în toată țara. În ciuda războaielor dintre agenții și a mai multor piste false, anchetatorii FBI s-au apropiat de un suspect principal incredibil: un om de știință încadrat în laboratorul de securitate USAMRIID, cu acces la cei mai periculoși agenți patogeni din lume.

PROCESUL ”CEAUȘESCU”: O REVOLUȚIE FURATĂ - Luni, 13 decembrie, de la 22:00

La 30 de ani de la căderea lui Ceaușescu, urmărim reconstrucția meticuloasă a unuia dintre cele mai violente evenimente din cadrul prăbușirii dictaturilor socialiste. Ancheta explorează zonele gri ale unei lovituri de stat deghizată în revoluție populară și condusă de fostele elite comuniste, precum și organizarea acesteia pentru mass-media (proces, execuție etc.).

ATACUL DE LA PEARL HARBOR: MINUT CU MINUT - În fiecare luni, din 20 decembrie, de la 22:00

Această serie istorică vă oferă cea mai detaliată radiografie a zilei fatidice care a schimbat cursul celui de-Al Doilea Război Mondial, al navelor și vieților pierdute. Acoperind acest eveniment complex, fiecare episod descrie o parte diferită a cronologiei pentru a reda povestea zguduitoare a atacului japonez care a schimbat lumea pentru totdeauna.

EMIRATELE VĂZUTE DE SUS - În fiecare marți, din 7 decembrie, de la 22:00

O explorare aeriană spectaculoasă a Emiratelor prezintă transformarea extraordinară a acestei națiuni din ultimii 50 de ani. Accesul exclusiv și o perspectivă complet nouă dezvăluie moștenirea bogată a țării și acțiunile îndrăznețe care îi modelează viitorul. De la arhitectura inovatoare a Dubai Frame până la agricultura revoluționară din cea mai mare fermă de cămile din lume, aceasta este țara extremelor, prezentată dintr-o perspectivă inedită.

FABRICA DE MÂNCARE - Din 1 decembrie, de la 19:00

Vă invităm în culisele liniilor de producție din America pentru a afla cum sunt realizate câteva dintre cele mai populare produse alimentare. Fiecare episod delicios oferă o porție triplă din deliciile preferate ale tuturor timpurilor; de la burgeri, sirop de ciocolată, salsa, bere și multe altele. Seria oferă o o plimbare sălbatică prin bucătării artizanale și facilități de producție în masă la o scară uluitoare.

NATIONAL GEOGRAPHIC WILD

IARNA SĂLBATICĂ - În fiecare sâmbătă și duminică de la 19:00

National Geographic Wild prezintă în luna decembrie un colaj de programe ce aduce în prim-plan lupta strânsă a animalelor sălbatice din toată lumea în sezonul înghețat. Unele se agaţă de viaţă, iar altele profită de oportunităţi.

SECRETE LA ZOO: CAROLINA DE NORD - În fiecare luni, din 6 decembrie, de la 19:00

Explorați viața într-una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume întinse pe o suprafață de peste 1000 de hectare. Peste 1.800 de animale sunt îngrijite aici de peste 300 de angajați, îngrijitori și medici veterinari. Cu siguranță, nu este o grădină zoologică obișnuită.

PLANETA REPTILELOR - În fiecare vineri, de la 19:00

Se spune că mamiferele stăpânesc lumea, dar reptilele au fost prezente pe planeta noastră de două ori mai multă vreme și încă se mențin pe poziții. Fiind monștri solzoși din alte vremuri, relicve ale unei ere de mult apuse, lenți și cu sângele rece adesea sunt considerați primitivi, dar acest lucru este departe de adevăr. Reptilele devin tot mai fascinante pe măsură ce le înțelegem comportamentul și oamenii de știință le descoperă secretele.
Premieră: Dr. K: Urgențe exotice: Reptile
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL