×

Timp liber -- Data și ora publicării: 01.12.2021 16:18:26

Târg de Crăciun cu intrarea și parcarea gratuite în București pe Insula FundeniBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 dec 2021 / Moș Crăciun există și s-a hotărât să aducă o mulțime de cadouri pe Insula Fundeni (Familyfest Island), pentru toți copiii care au fost cuminți, de pe 1 până pe 25 decembrie, potrivit unui anunț difuzat de Marius Iurașcu, CEO T-Rex Parc & Familyfest Island.

Insula lui Moș Crăciun este singurul Târg de Crăciun din sectorul 2, unde părinții și copiii sunt așteptați să viziteze T-Rex Parc - cel mai mare parc de dinozauri animatronici, să se joace ore-n șir la Arena Pac Pac, să mănânce bunătățiuri tradiționale românești și să asculte cele mai frumoase colinde.

Pe Insula lui Moș Crăciun avem cel mai mare brad de Crăciun, multe căsuțe cu produse tradiționale, locuri special amenajate pentru concursuri cu o mulțime de premii, precum și zona de servit masa lângă sobele în care trosnesc lemnele de foc. Sărbătorile de iarnă nu au fost, niciodată, mai luminoase și mai pline de viață decât anul acesta, în care toți sperăm să revenim la normalitate.

Insula lui Moș Crăciun se deschide pe 1 decembrie la ora 10.00 iar programul târgului este de vineri până duminică, de la orele 10.00 la 20.00. Accesul pe Insula lui Moș Crăciun se face conform hotărârilor CNSU și a normelor sanitare în vigoare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL