×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 07.12.2021 14:40:42

Focus Sat a lansat o campanie de promovare pentru luna decembrie cu premii în telefoane mobile, tablete, soundbar, căști, carduri cadou pentru cosmetice, albume și cărțiBucurești (MEDIA EXPRES) / 7 dec 2021 / Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, a lansat pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/FocusSatRomania o campanie de promovare cu mai multe televiziuni partenere, oferind telespectatorilor zeci de premii.

Potrivit unui comunicat difuzat de distribuitorul TV, printre darurile pregătite de Focus Sat și partenerii săi se găsesc premii pentru clienți de toate vârstele:
pe cei mici, iubitori ai maratoanelor de desene animate, îi așteaptă 10 seturi cu premii surpriză oferite de Cartoon Network;
pentru doamnele care adoră să intre în atmosfera sărbătorilor cu filmele festive de la DIVA sunt pregătite 2 telefoane smart Samsung Galaxy A52s și 12 carduri cadou pentru produse cosmetice de la Notino;
pentru cei care apreciază filmele europene Canal+ Original transmise de Focus Sat TV și disponibile prin aplicația Focus Sat în biblioteca VOD, premiile sunt numeroase: o tabletă Samsung Galaxy A10.1, un Soundbar Samsung HW-N400 și 10 perechi de căști JBL bluetooth;
celor care visează să călătorească le vor fi sursă de inspirație 5 seturi de albume cu imagini unice surprinse de celebrii fotografi BBC Earth;
pe cei gurmanzi și în căutare de inspirație culinară îi așteaptă premii constând în 7 seturi de cărți cu rețete scrise de Martha Steward și Gordon Ramsay oferite de TV Paprika;
pentru cei care de sărbători doresc să urmărească filme emblematice pe bandă rulantă sunt pregătite 7 albume „1001 filme de văzut într-o viață” oferite de AMC.

De asemenea, toți clienții TV Satelit sau TV Online care activează sau reîncarcă online oricare din pachetele Focus Sat în perioada 6 – 31 decembrie intră automat în tragerea la sorți pentru unul dintre numeroasele premii pregătite de Focus Sat: 2 televizoare smart LG UHD, 7 Samsung Soundbar HW-N400, 2 Sony PlayStation, 5 tablete Samsung Galaxy A10.1, 14 perechi de căști JBL bluetooth.

”În 2021 Focus Sat și-a propus să introducă publicului din România producții europene de calitate și a reușit. S-a angajat să diversifice portofoliul de pachete tv satelit și tv online și să pună prin acestea din urmă la dispoziția tuturor românilor conținut tv oriunde, oricând, disponibil pe orice dispozitiv smart și așa s-a întâmplat. 2021 a marcat o serie de premiere pentru clienții Focus Sat. Și pentru că luna decembrie nu poate trece fără cadouri, dorim să le mulțumim și să îi răsplătim pe cei care sunt alături de noi, prin organizarea unei serii de concursuri cu premii pentru toate gusturile, pentru toți fanii partenerilor noștri. Sărbători fericite și să ne vedem cu bine în 2022!”, a declarat Florina Pascu, Senior Product Marketing Manager.

De la 1 decembrie toți clienții TV Satelit și TV Online, indiferent de pachetul pe care au ales să-l activeze sau să-l reîncarce, au acces la biblioteca VOD a aplicației Focus Sat.

Mai multe detalii legate de concursurile și premiile lunii decembrie de la Focus Sat și televiziunile partenere sunt disponibile pe pagina Câștigă super premii pline de magie https://tv.focussat.ro/sarbatori/?utm_source=lp&utm_medium=pr&utm_campaign=december&utm_id=christmascalendar&utm_term=contestsandprizes.

Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, lansat în anul 2004 și a lansat recent o nouă aplicație care vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia.

Parte din M7 Canal+ Group din septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL