×

Autorităţi -- Data și ora publicării: 15.12.2021 19:04:37

ANCOM consultă public până la 14 ianuarie 2022 o nouă raportare a rețelelor de comunicații electronice la nivel naționalBucurești (MEDIA EXPRES) / 15 dec 2021 / ANCOM a lansat spre consultare publica un proiect de decizie privind formatul și modalitatea de transmitere a informațiilor cu privire la dezvoltarea și localizarea geografică a rețelelor publice de comunicații electronice și a elementelor de infrastructură fizică asociate, cu termenul 14 ianuarie 2022 și proiectul publicat la adresa https://www.ancom.ro/formdata-270-45-224.

ANCOM utilizează aceste raportări pentru realizarea inventarului național al rețelelor publice de comunicații electronice și al elementelor de infrastructură asociate acestora.

Proiectul include mai multe modificări, printre care un nou set de criterii de selectare a furnizorilor de rețele publice de comunicatii electronice care vor transmite informații complexe, în format XML sau CSV, extinde raportarea la nivel național pentru toate categoriile de furnizori și se renunță la diferențierea actuală între municipiul București și restul teritoriului național.

Proiectul de decizie prevede o nouă dată, 15 octombrie, pentru actualizarea anuală a informațiilor.

De asemenea, se propune modificarea și completarea informațiilor ce trebuie transmise ANCOM și, punctual, reorganizarea acestora pe categorii, modificarea, ori dupa caz, introducerea de noi definiții.

Odata cu adoptarea acestui proiect de decizie, prevederile Deciziei presedintelui ANCOM nr. 1108/2017 vor fi abrogate.

Persoanele interesate sunt invitate să formuleze și să transmită observații și propuneri până la data de 14 ianuarrie 2022, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Nouă nr. 2, sector 3, București), prin intermediul Registraturii online sau prin intermediul direcțiilor regionale ale Autorității. Observațiile pot fi transmise și prin fax la numărul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.ro.

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) promoveaza interesele utilizatorilor de servicii prin promovarea concurenței și inovației pe piețele comunicațiilor electronice și serviciilor poștale, administrează resursele limitate (spectru radio, resurse de numerotație și resursele tehnice asociate), încurajează investițiile eficiente în rețele și infrastructuri și promovează conectivitatea ultrarapidă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL