×

Timp liber -- Data și ora publicării: 16.12.2021 08:17:50

Expoziție de desen și pictură „PO în forme și culori” de David Mihai (11 ani) la Opera Națională BucureștiBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 dec 2021 / Opera Națională București găzduiește în cea de-a doua jumătate a lunii decembrie expoziția de desen și pictură „PO în forme și culori “ a lui David Mihai, deschisă publicului larg în perioada 23 decembrie – 29 decembrie 2021.

Accesul la expoziție se realizează la spectacolele din repertoriu sau în cadrul tururilor ghidate, pentru programare fiind necasar un e-mail la adresa: bilete@operanb.ro.

Potrivit unui comunicat al Operei Naționale București, David Mihai este elev în clasa a V-a la Complexul Educațional Laude-Reut și are 11 ani. David este pasionat de artă și a studiat tehnicile de desen și pictură încă de la vârsta de șase ani, participând de-a lungul anilor la cursurile și școlile de vară ale artistei Irina Neacșu, precum și sub îndrumarea permanentă a pictoriței Vali Irina Ciobanu, descoperind frumusețea picturii în diverse tehnici, pictură în „plein air”, abordând teme din natură, peisaje. Pasiunea lui David se îndreaptă recent și spre manga, doodle art, digital art, descoperind noi tehnici de desen și abordând teme diverse. O serie din lucrările lui pot fi urmărite și pe contul său de Instagram po_art11. Ilustrațiile de manga le semenază sub pseudonimul artistic „PO”.

David a participat cu lucrări la câteva expoziții de copii încă din anul 2016 la Centrul Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” sub îndrumarea Nicoletei Zagura, apoi la expoziția „Între anotimpuri” (martie 2020) la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, în calitate de ucenic al artistei Vali Irina Ciobanu cu care lucrează și în prezent. Ulterior, a câștigat locul I pentru grupa lui de vârstă, la concursul „Magia Copilăriei” (noiembrie 2020) organizat de către Centrul Cultural „Mihai Eminescu”.

Sponsor oficial: Enel România, sponsori: Aqua Carpatica, EURO Insol, parteneri: Sansha și parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Forbes România, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, Radio Itsy Bitsy, România TV, Zile și Nopți, Agerpres, Spot Media, Ziarul Metropolis, News București, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro, Revista Timpul, 9am.ro., Kudika, Garbo, Ballet Magazine, Mediatrust, a7tv.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL