×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 04.01.2022 12:21:07

Care-i treaba, doctore? Bugs Bunny și gașca lui în programul TV pe Cartoon Network - serialul "Lumea Looney Tunes"București (MEDIA EXPRES) / 4 ian 2022 / Cartoon Network va difuza serialul Lumea Looney Tunes cu Bugs Bunny, Duffy Duck, Tweety și prietenii lor începând de luni, 10 ianuarie 2021, ora 14:10, cu episoade noi difuzate zilnic.

În luna ianuarie, Cartoon Network le-a pregătit celor mici o surpriză – "Lumea Looney Tunes". Difuzat zilnic, începând cu ora 14:10, serialul îi prezintă pe unii dintre cei mai vechi prieteni: Bugs Bunny, Sylvester, Tweety și mulți alții. Până acum, serialul animat a fost difuzat pe Boomerang.

Ce vor face personajele?

Daffy şi Porky caută comorile din Templul Păsării-Maimuţă. Marvin Marţianul revendică o planetă „în numele planetei Marte”. Dar, când înfige steagul, se întâmplă ceva neaşteptat. Yosemite Sam se întrece cu Bugs Bunny la skanderbeg.

Când se ia curentul, Bugs Bunny porneşte spre singura casă unde vede lumină: castelul înfricoşător de pe deal. Elmer Fudd încearcă să îl prindă pe Bugs, însă iepurele îl așteaptă cu o surpriză.

Bugs Bunny ar vrea să se dea în tiribombe, dar Yosemite Sam nu îl lasă, pe motiv că e prea scund, aşa că Bugs încearcă să-l păcălească. Sylvester dă de Tweety la zoo, dar nu reuşeşte să-l mănânce din cauza nebuniei din jur.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși.

Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie.

Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL