×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 06.01.2022 14:43:05

Diva a anunțat noi filme romantice în premieră în programul TV cu începere din 9 ianuarieBucurești (MEDIA EXPRES) / 6 ian 2021 / Iarna poate fi un anotimp fierbinte dacă e presărată cu priviri drăgăstoase și cuvinte romantice, inspirate de premierele romantice de la DIVA, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune. Mai multe filme în premieră debutează începând de duminică, 9 ianuarie, de la ora 16:00.

Pe 9 ianuarie este difuzat filmul "Steaua inimii mele" ("Taking a Shot at Love", 2021). Cum poate ajuta o fostă profesoară de balet un jucător de hochei care trebuie să se recupereze după o accidentare? Jena (Alexa PenaVega) încearcă să îl ajute pe atrăgătorul Ryan (Luke Macfarlane) să își recupereze mobilitatea gleznei cu ajutorul mișcărilor de balet, în schimb, el o învață cum să se recupereze după o inimă frântă.

DIVA a anunțat pe 16 ianuarie premiera filmului "Excursia de lux" ("A Winter Getaway", 2021). Joe (Brooks Darnell) este un bărbat obișnuit, care primește cadou o excursie de lux. Courtney Evans (Nazneen Contractor) face parte din personalul care îl însoțește pe acesta în excursie și pare că îl apreciază sincer.

Diva difuzează în 23 ianuarie în premieră "Sărut de zăpadă" ("Snowkissed", 2021). Kate (Jen Lilley) este o jurnalistă care nu îndrăgește călătoriile, dar trebuie să îi ia un interviu lui Noah (Chris McNally), unui chipeș proprietar de pensiune și sfârșește prin a-l ghida în noua lui carieră de ghid turistic. Cine pe cine va ghida și în iubire, rămâne de văzut.

Diva este o televiziune pentru un public feminin care aparține NBC Universal și se distribuie prin toate rețelele de cablu și satelit majore din România.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL