×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 06.01.2022 14:50:01

TVR transmite în programul TV handbal masculin în direct cu Naţionala României, favorită în turneul de calificare pentru CM 2023București (MEDIA EXPRES) / 6 ian 2022 / Meciurile din cadrul turneului de calificare pentru Campionatul Mondial de Handbal Masculin 2023 se desfășoară pe 7, 8 și 9 ianuarie 2022, la Cluj - Napoca şi sunt transmis în direct la TVR 1 şi TVR 2, potrivit unui comunicat al televiziunii publice care detaliază programul transmisiunilor.

În prima săptămână de ianuarie, TVR 1 şi TVR 2 vor transmite în direct toate cele şase partide ale turneului de calificare pentru CM 2023, susţinute de Naţionala de handbal masculin a României şi de reprezentativele Israelului, Ciprului şi Republicii Moldova.

Naţionala de handbal masculin a României aşteaptă de 11 ani să revină la un campionat mondial. Tricolorii pornesc vineri, 7 ianuarie, în direct la TVR 1, la un nou drum, cu spaniolul Xavier Pascual pe banca tehnică, aflat la al doilea mandat ca selecţioner al României.

La Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor Horia Demian, echipa reprezentativă de handbal masculin a României întâlneşte naţionalele din Israel, Cipru şi Moldova, în primul tur de calificare.

Primele două echipe din această grupă se califică în play-off, care se va disputa în luna martie a acestui an.

„Chiar dacă are câteva absenţe importante – Mihai Popescu, Andrei Nicuşor Negru şi Octavian Bizău, România porneşte ca favorită în această grupă, mai ales că joacă acasă, iar Liga Zimbrilor, aflată pe locul 10 în Europa, din care provin 23 din cei 25 de handbalişti selecţionaţi, este mult mai puternică faţă de întrecerile interne ale adversarelor noastre.

Îmbolnăvirile de Covid-19 rămân însă principalul adversar pentru cele patru formaţii. Israelul, aflat în turneu în Macedonia, a anunţat federaţia continentală ca are trei cazuri pozitive în rândul jucătorilor săi.

Şi echipa Ciprului a confirmat câteva cazuri de Covid şi există posibilitatea să nu se prezinte la turneu”, ne informează jurnalistul TVR Dragoş Cojocaru, cel care comentează meciurile de handbal la TVR alături de Dragoş Bocănaciu.​

Partidele vor putea fi urmărite în direct la TVR 1 şi TVR 2 după următorul program:

Cipru – Republica Moldova – vineri, 7 ianuarie, de la 15.00, în direct la TVR 2

România - Israel – vineri, 7 ianuarie, de la 18.00, în direct la TVR 1

Israel – Republica Moldova – sâmbătă, 8 ianuarie, ora 15.00, în direct la TVR 2

România – Cipru – sâmbătă, 8 ianuarie, ora 18.00, în direct la TVR 1

Israel – Cipru – duminică, 9 ianuarie, ora 15.00, în direct la TVR 2

Republica Moldova – România – duminică, 9 ianuarie, ora 18.00, în direct la TVR 1.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL