×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 28.01.2022 18:53:48

"THE BEATLES: GET BACK-THE ROOFTOP PERFORMANCE" pe platformele de streaming, în ultimul weekend din ianuarieBucurești (MEDIA EXPRES) / 28 ian 2022 / The Beatles a concertat la 30 ianuarie 1969 pentru ultima dată pe acoperișul sediului lor Apple Corps din Londra. Dumincă, 30 ianuarie 2022, cea de-a 53-a aniversare a acestui concert memorabil a fost sărbătorită cu mai multe lansări speciale, evenimente și anunțuri, avându-i pe membrii trupei The Beatles în prim plan, informează Universal Music.

Pentru prima dată, versiunea audio completă a interpretării de pe acoperiș a fost adaptată pentru stereo și Dolby Atmos de către Giles Martin și Sam Okell. Apple Corps Ltd., Capitol și UMe au lansat "The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance" pe toate platformele de streaming vineri, 28 ianuarie 2022.

Ascultă The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance AICI: https://umusic.us17.list-manage.com/track/click?u=244257e1c219e566530156909&id=e37296e87f&e=42c7ffe00a
Vizionează un fragment din The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance AICI:
https://umusic.us17.list-manage.com/track/click?u=244257e1c219e566530156909&id=117e47e3c6&e=42c7ffe00a

Fanii de pe tot mapamondul au avut ocazia să exploreze în amănunt lumea trupei The Beatles, în toamna anului 2021, prin lansarea albumului Let It Be Special Edition (Apple Corps Ltd./Capitol/UMe), a seriei documentare, regizată de Peter Jackson, “The Beatles: Get Back” docuseries (Disney/Apple Corps Ltd./WingNut), și prin cartea intitulată The Beatles: Get Back (Apple Corps Ltd./Callaway).

Rock & Roll Hall of Fame a anunțat o expoziție revoluționară, intitulată "Beatles: Get Back to Let It Be", care va fi disponibilă de pe 18 martie 2022 până pe 23 martie 2023. Mai mult, Norah Jonas a lansat două cover-uri ale pieselor celebre „ I’ve Got A Feeling” și „Let It Be”, care au fost filmate împreună cu band-ul artistei pe acoperișul clădirii Empire State Building din New York. Videoclipurile pot fi urmărite pe canalul de YouTube al Norei Jones.

THE BEATLES: GET BACK-THE ROOFTOP PERFORMANCE
Audio: Stereo / Dolby Atmos [TRT: 40:00]
“Get Back” (Take 1)
“Get Back” (Take 2)
“Don’t Let Me Down” (Take 1)
“I’ve Got A Feeling” (Take 1)
“One After 909”
“Dig A Pony”
Jam/excerpt of “God Save The Queen” (tape change interlude)
“I’ve Got A Feeling” (Take 2)
“Don’t Let Me Down” (Take 2)
“Get Back” (Take 3)

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume.

Universal Music Group (UMG) este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artiști și produce și distribuie cea mai apreciată muzică din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani.

Pentru mai multe informații despre Universal Music Group N.V., vizitați www.universalmusic.com

Parte a Universal Music România, MediaPro Music a fost înființată în urmă cu 20 ani și deține un catalog local important, ce include peste 5.000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezențe din industria muzicală din România.

Copyright © Universal Music Romania & MediaPro Music, All rights reserved.
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL