×

Programe TV -- Data și ora publicării: 31.01.2022 14:57:03

Disney Channel a anunțat premiera serialului „Ghostforce”, iar Disney Junior sărbătorește Săptămâna prieteniei și „ZIUA FETELOR ÎN ȘTIINȚĂ”București (MEDIA EXPRES) / 31 ian 2022 / Un nou serial are premiera, la finalul lunii februarie, la Disney Channel, ”Ghostforce”, creat de studioul care a realizat "Miraculos Buburuza și Motan Noir".

Tot în februarie, la Disney Junior, Mickey Mouse revine cu noi episoade din seria lansată recent „Mickey Mouse și Casa Distracției”.

În februarie, Disney Junior îi invită pe telespectatori să sărbătorească prietenia prin intermediul serialelor „Blue”, „Mickey Mouse: Casa Distracției”, „Prietenii Cățelusi”, „Eroii în Pijama” și altele, începând cu 14 februarie. Totodată, pe 11 februarie, Disney Junior sărbătorește „Ziua Internațională a Femeilor și Fetelor în Știință” cu cele mai curioase și aventuroase eroine.

Prezentăm, în continuare, recomandările lunii februarie la Disney Channel și Disney Junior.

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE”

Serialul îi are în centrul său pe Liv, Andy și Mike, trei adolescenți care formează Ghostforce, o echipă ultrasecretă de supereroi cu puteri fantomatice! Cu ajutorul misteriosului Blingboo și a unui arsenal de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, cei trei eroi luptă și capturează fantomele care bântuie New York-ul... atunci când nu trebuie să se întoarcă repede la școală pentru următoarea oră. Serialul este plin de umor, dar și de momente captivante și chiar emoționante.

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la 19:00

CAVALER ACCIDENTAL: PREMIERA SEZONULUI 5

Noul sezon prezintă următoarele aventuri ale lui Dwight, un adolescent din zilele noastre, care din greșeală a trezit un adevărat haos medieval. Acum, Dwight este vrăjit să o protejeze pe încăpățânata prințesă Gretta de o mulțime de vrăjitoare, vrăjitori, războinici și creaturi dintre cele mai infame.

Din 14 februarie, în fiecare zi de luni până vineri, de la 21:30.


ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR CU BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

E greu să nu te îndrăgostești de acest cuplu minunat de supereroi meniți să fie împreună: Buburuza și Motan Noir. Disney Channel difuzează, în intervalul 12-14 februarie, un colaj de episoade cu scene romantice din îndrăgitul serial „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” (sezoanele 2, 3 și 4).

Între 12 și 14 februarie, de la 19:00


DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI
Jucaușa serie animată “Mickey Mouse: Casa Distracției” revine cu noi episoade cu îndrăgita gașcă formată din Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald, Daisy, Pluto și mai nou, Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei 6 în tot soiul de aventuri, către lumi unice, care stimulează imaginația. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie plină de energie.
Din 14 februarie, de luni până vineri, de la ora 19:30

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN SERIALUL GAȘCA PUIȘORILOR

"Gașca Puișorilor" este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor, inspirat de seria de carți "The Chicken Squad", de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi - trei pui de găină - și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat. Împreună, folosesc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și pentru a păstra pacea în curtea lor.

Din 21 februarie, de luni până vineri, de la ora 18:00

ZIUA FETELOR ÎN ȘTIINTĂ, LA DISNEY JUNIOR

Pe 11 februarie, Disney Junior sărbătorește Ziua Internațională a Femeilor și Fetelor în Știință, cu cele mai curioase și aventuroase eroine: Doctorița Plușica se ocupă de un spital de jucării, Vampirina încearcă să readucă la viața o floare pentru un târg al inventatorilor, Elena trebuie să repare un telescop, iar Mira investighează dispariția unei piese din invenția lui Dhruv la Târgul Inventatorilor din Jalpur. Iar Sofia și prietenii săi participă la Târgul de Știință Magică.

Vineri, 11 februarie, de la 17:00

NOI EPISOADE DIN SERIALUL “PRIETENII CĂȚELUȘI”

Serialul îi are în centrul său pe cei doi frați cățeluși din rasa pug Bingo și Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc sau în alte colțuri ale lumii. Fie că se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăuș se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate, printre care pisica lui Bob, Pisi, și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.

Din 7 februarie, de luni până vineri, de la 16:00


SĂPTĂMÂNA PRIETENIEI

Disney Junior te invită să sărbătorești săptămâna prieteniei cu prietenii preferati din îndrăgite seriale, precum "Blue", "Mickey Mouse: Casa Distracției", "Prietenii Cățeluși", "Eroii în Pijama" și altele.

Din 14 februarie, de la 17:30

(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL