×

Programe TV -- Data și ora publicării: 01.02.2022 10:09:47

Warner TV a anunțat în programul din februarie filme cu Brad Pitt, Clint Eastwood și Jack Nicholson, în thrillerele de vineriBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 feb 2022 / Warner TV propune, în fiecare vineri seară din luna februarie, filme de acțiune, pline de mistere și cu elemente de thriller, lungmetraje devenite cult, în care protagoniști sunt Brad Pitt, Clint Eastwood, Jack Nicholson și Jamie Lee Curtis.

Unul dintre filmele de top ale lui Brad Pitt, în care acesta le dă replica lui Morgan Freeman și lui Gwyneth Paltrow, regizat de David Fincher, este „Seven” (SUA, 1995), care a fost difuzat pe 4 februarie, de la ora 22:10.

Doi detectivi, un începător și un veteran sunt pe urmele unui ucigaș în serie, care își motivează crimele prin cele șapte păcate capitale. Lungmetrajul, din distribuția căruia face parte și Kevin Spacey, a fost nominalizat la Oscar pentru montaj și la premiile BAFTA pentru scenariul scris de Andrew Kevin Walker.

Clint Eastwood este regizor, împreună cu Don Siegel, și protagonistul filmului „Comisarul Harry/ Dirty Harry” (SUA, 1971), difuzat pe 11 februarie, de la ora 22:10.

Un psihopat amenință întregul oraș San Francisco, iar Harry Calllahan, cel mai dur dintre membrii forțelor de ordine, este desemnat să îl găsească și să îl oprească.

În 2012, filmul - din distribuția căruia fac parte Andrew Robinson, Harry Guardino și Reni Santoni - a fost inclus în National Film Registry pentru a fi conservat, având în vedere semnificația sa culturală.

Jack Nicholson, Stephen Dorff, Michael Caine, Jennifer Lopez și Judy Davis joacă în „Sânge și vin/ Blood and Wine” (SUA, Marea Britanie, 1996), difuzat pe 18 februarie, de la ora 22:30.

În filmul regizat de Bob Rafelson, un bărbat ratat ca părinte și soț pune la cale un jaf pentru a face rost de bani să își consolideze afacerea. Când soția lui intervine și îi dă planurile peste cap, totul se limitează la supraviețuire. Lungmetrajul a fost selectat în competiția Festivalului de la San Sebastián, unde Michael Caine a fost premiat pentru interpretare.

„Crime în numele iubirii/ Blue Steel” (SUA, 1990), regizat de Kathryn Bigelow, dublu premiată cu Oscar pentru „The Hurt Locker”, are în centru o polițistă novice care trebuie să înfrunte un psihopat înarmat ce devine obsedat de ea. Jamie Lee Curtis, Ron Silver, Kevin Dunn și Richard Jenkins fac parte din distribuția filmului care va putea fi urmărit la Warner TV pe 25 februarie, de la ora 22:40.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului, care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele.

Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL