×

Programe TV -- Data și ora publicării: 01.02.2022 11:22:16

Televiziunea E! transmite emisiunea RELATIVELY FAMOUS: RANCH RULES din 6 februarie, duminica, de la ora 22:00București (MEDIA EXPRES) / 1 feb 2022 / E! adună opt copii de vedete direct de la Hollywood și îi trimite să lucreze și să locuiască la fermă în Steamboat Springs, Colorado, în "Relatively Famous: Ranch Rules", care a avut premiera pe 6 februarie, de la ora 22:00, în exclusivitate la televiziunea dedicată culturii pop americane.

Această experiență îi va scoate din zona lor de confort și îi va pune în fața unor provocări amuzante, dar și dificile, pe măsură ce vor ajuta la redeschiderea fermei Saddleback, după ce aceasta a fost afectată intens de pandemie.

Îmbrăcați în haine semnate de designeri celebri și încălțați în cizme de cowboy, cei opt vor să demonstreze că sunt mai mult decât un nume de familie celebru.

În timpul șederii de 30 de zile, proprietarii fermei îi vor însărcina cu treburi gospodărești specifice fermei, de la cele mai murdare la cele mai solicitante. Pe măsură ce îndeplinesc sarcinile și împart același spațiu de locuit, dar și experiența de a avea părinți celebri, relațiile dintre ei se sudează, dar generează și conflicte. După zile de muncă epuizante, toți se întreabă dacă vor putea să atingă obiectivele și să deschidă la timp ferma pentru public.

Fiica starurilor rock Pat Benatar și Neil Giraldo, Hana Giraldo, care este și ea cântăreață, are o personalitate puternică și își susține mereu punctul de vedere. După o despărțire recentă, Hana este singură și gata să înfrunte viața la fermă.

În calitate de luptător de wrestling, Austin Gunn trebuie să muncească de două ori mai mult pentru a-și impresiona tatăl, pe legenda din wrestling Billy Gunn. Austin adoră să fie în centrul atenției la fermă și nu se teme să-i arate cu degetul pe cei care nu muncesc suficient. Austin este singur, dar în scurt timp romantismul îl ajunge din urmă la fermă.

Taylor “Tay” Hasselhoff este fiica lui David Hasselhoff și este exponenta perfecă a expresiei “daddy’s girl.” Tay este agent imobiliar de lux, este o persoană extrem de realistă și nu tolerează victimizarea colegilor ei. Optimistă și iubitoare de animale, Tay va face tot ce îi stă în putință pentru această fermă.

Jasmin Lawrence este fiica faimosului actor Martin Lawrence și fiica vitregă a lui Emmitt Smith, câștigător a trei trofee Super Bowl Champion și parte din NFL Hall of Fame. Este cea mai mare dintre cei șapte frați și deseori are un comportament matern față de prietenii ei. Nu se ferește să recunoască că are o viață de poveste, dar este gata să își ridice mânecile și să lucreze cot la cot cu fermierii.

Model și DJ, Myles O’Neal este fiul legendei NBA Shaquille O’Neal și a lui Shaunie O’Neal. Cu o personalitate puternică, precum a tatălui său, Myles și zâmbetul său contagios se evidențiază în grup. Este foarte entuziasmat să își cunoască colegii de la fermă, chiar dacă nu este obișnuit să își împartă spațiul cu alții.

Fiul muzicianului și actorului premiat cu Grammy Ray Parker Jr., Redmond Parker este gata să urce în șa și să cucerească ferma. În calitate de antreprenor, Redmond nu este stăin de muncă, dar programul de la fermă poate să îl pună în dificultate.

Harry James Thornton este fiul actorului premiat cu Oscar Billy Bob Thornton și lucrează în domeniul recuzitei în LA. Harry recunoaște că a avut dificultăți în ceea ce privește relațiile cu alți oameni în trecut și speră ca această experiență să îl ajute să își facă prieteni pe viață.

Ca și fiica legendarului artist hip-hop și rapper Eazy-E, Ebie își construiește cariera de muzician și artist în LA. Viața la fermă este dificilă pentru ea, dar speră că aceste provocări o vor ajuta să se dezvolte.

"Relatively Famous: Ranch Rules" este produs de Fremantle și îi are ca producători executivi pe Kevin Lee, Justin Berfield, Jason Felts, Joe Simpson și Angela Rae Berg.
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL