×

Programe TV -- Data și ora publicării: 01.02.2022 11:27:07

Episod special din "Craig și dumbrava", la Cartoon NetworkBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 feb 2022 / Cartoon Network difuzează un episod special din "Craig și dumbrava", începând de luni, 7 februarie 2022, de la ora 14:40. Episodul este format din 5 părți. De asemenea, copiii se vor bucura de o serie de episoade din sezoanele vechi, numită „Prietenii dumbrăvii”.

Craig și prietenii săi vor fi alături de cei mici într-un episod special, format din 5 părți. Episodul se numește „Capturează steagul” și reprezintă finalul sezonului 3.

În prima parte a episodului special, din cauza unor circumstanțe misterioase, apar probleme la Copacul Hârjoană. Craig încearcă să salveze situația.

Totodată, pentru cei ce au urmărit cu drag serialul, Cartoon Network a pregătit episoade din sezoanele vechi. Astfel, cine-i trist că sezonul 3 se încheie va putea urmări, după, momentele „Prietenii dumbrăvii”.

Seria originală Cartoon Network "Craig și dumbrava" urmărește aventurile lui Craig și ale celor mai buni prieteni ai săi, Kelsey și JP. Cei trei ajung pe un tărâm sălbatic numit Dumbrava – un loc plin de acțiune și povești uluitoare, în care triburi conduse de copii domnesc peste forturi din copaci și rampe pentru biciclete, alcătuind o întreagă societate.

Fiecare episod le găsește pe cele trei personaje aventurându-se în zone neexplorate ale dumbrăvii, întâlnind noi „Copii ai dumbrăvii” sau pur și simplu rezolvând probleme între ei.

Episodul special a fost difuzat luni, 7 februarie, de la 14:40. Episoadele din sezoanele anterioare vor fi difuzate zilnic, începând cu 14:40.

Cartoon Network este o divizie a WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum "Ben 10", "Craig și dumbrava", "Steven Univers", "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Fetițele Powerpuff" și "Aventurile fraților urși".

Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi "Cartoon Network Clubul Prieteniei", sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului, care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL