×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 01.02.2022 12:12:16

HBO Max a anunțat al doilea val de lansări europene, inclusiv în România, pe 8 martie



București (MEDIA EXPRES) / 1 feb 2022 / Platforma de streaming premium a WarnerMedia - HBO Max - se va lansa în alte 15 țări din regiunea europeană pe 8 martie 2022, inclusiv în România, potrivit unui anunț difuzat la 1 februarie de HBO Max Europe.

HBO Max s-a lansat deja în țările nordice și în Spania, în octombrie 2021.

Noile țări în care va emite HBO Max, în al doilea val de extindere europeană, sunt Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Republica Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. După acest pas, la nivel global, serviciul de conținut direct către consumator prin internet va fi disponibil în 61 de țări.

HBO Max, în Europa, oferă divertisment de la mărcile de conținut de top ale WarnerMedia, inclusiv Warner Bros, HBO, DC și Cartoon Network, precum și Max Originals, programe premiate din SUA și internaționale, toate într-un singur loc pentru prima dată în Europa. Acesta va fi disponibil pentru clienții noi, precum și pentru clienții existenți ai HBO España, HBO Nordic, HBO Go și HBO Portugalia (facturat fie direct, fie prin intermediul partenerilor eligibili).

Filmele Warner Bros sunt disponibile la 45 de zile după lansarea lor în cinematografe, în timp ce noile Max Originals includ "Station Eleven", "Peacemaker", "Raised by Wolves", sezonul 2, și "Sex Lives of College Girls".

Conținutul produs de European Max Originals, disponibil pe platformă, include "Todo Lo Otro", "Kamikaze", "Lust", "Ruxx", "The Thaw", "The Informant" și "Garcia". Divertismentul include "Expecting Amy", "Finding Magic Mike", "FBoy Island" și "Selena + Chef". Conținutul pentru copii include "Teen Titans Go!", "The Amazing World of Gumball", "Looney Tunes Cartoons" și "Cocomelon".

Comentând lansarea extinsă, Christina Sulebakk, director general HBO Max EMEA, a declarat: „HBO Max este o nouă experiență de streaming care oferă cel mai bun divertisment, filme, seriale originale și programare pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și altele. Suntem încântați să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max sosește în alte 15 țări europene, în timp ce continuăm să facem platforma disponibilă pe tot continentul și dincolo de acesta”.

Ca parte a lansării treptate pe parcursul anului 2022, HBO Max se va extinde ulterior în alte șase țări europene, inclusiv Grecia și Turcia.
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL